PAMTIMO JE PO ULOZI IZ FILMA VIDIMO SE U ČITULJI: Udala se za FUDBALERA i promenila ZANIMANJE! SADA IZGLEDA TOP!


Sonja Marić Lazetić je danas u srećnom braku sa bivšim fudbalerom Nikolom Lazetićem. Ali iako možemo danas da je vidimo srećnu, nasmejanu i zadovoljnu, nekada nije bilo baš tako. Ona je javnosti postala poznata po intervjuu koji je dala u dokumentarnom filmu “Vidimo se u čitulji”, čiji su glavni akteri bili svi najveći kriminalci koji su vladali podzemljem 90-ih od Kristijana Golubovića, preko Arkana, do Gorana Vukovića.

Tada, kada je dala taj intervju, Sonja je imala samo 15 godina, ali nije ni malo ličila ne neku devojčicu. Imala je za to vreme veoma provokativan izgled, ali i ponašanje kakvo ne bi ste mogli ni danas da vidite kod tinejdžera.

U tom njenom intervjuu ona je bila vrlo odlučna da će živeti na visokoj nozi i da će postati poznati foto-model.

©Image Source

“Hoću da budem foto-model. Svi se pojave na pet minuta i opet potonu. Ja hoću da budem na površini. Hoću da me uvek svi viđaju i znaju”, pričala je Sonja.

©Image Source

Sonja i Nikola su se venčali u Dubaiju 2016. godine nakon par godina veze. Bivši fudbaler bio je u braku sa voditeljkom Sandrom Drašković (Sani Armani) sa kojom ima sina Luku, a Sonja iz braka sa pokojnim kontroverznim biznismenom Goranom Marićem ima dve ćerke, Elenu i Ninu, i sina Andreju.

Sonja se za sada bavi ugostiteljstvom, tj. ima svoj restoran. Sheher Park Café.

©Image Source