PADAJU KAO POKOŠENI: 10 običnih stvari koje žene rade a kojima muškarci ne mogu da odole


Muškarci i žene su dve strane jednog istog novčića. Razlikuju se, ali ne mogu da se odvoje. Niko tu ne može da vas laže. Ako vam muškarac koji vas voli deluje hladno i “kao kamen”, taj laže. Svako od nas voli fizički kontakt i dođe tako taj trenutak kada i najgrublji muškarac poklekne i skloni te zidine koje je podigao oko sebe u nekom trenutku u svom životu. Ali kao što ih je spustio, tako lako može i da ih vrati ukoliko se oseti ugroženim.

Postoje te neke određene stvari koje mogu da nateraju svaku mušku osobu da postane “neosetljiva” na emocije. Međutim, kao što postoje ženske navike koje izlude muškarca i “izvedu ga iz takta”, tako postoje i one koje će vam pomoći da impresionirate i raznežite tu “jaču polovinu” novčića.

Naslonite glavu na njegove grudi

Foto – Pixabay

Ovako se muškarac vraća na svoja “fabrička podešavanja”. Muškarci su rođeni da budu zaštitnici. A, ruku na srce, današnji svet i današnja moderna žena muškarcima to ne dozvoljava. Ovim postupkom ćete mu dozvoliti da bude ono što mu je priroda naredila da bude.

Obožavaju kada se igrate sa njihovom kosom

Foto – Pixabay

Ovako, pokazivanjem ovakve nežnosti, vi muškarcu dajete neku vrstu podrške. Vi mu suptilno pokazujete da verujete u njega i da ga volite. Ovako mu dajete na znanje da imate potrebu za kontaktom i to njemu godi. Oseća se poželjnim.

Pohvalite ih nekada na Fejsbuku

Foto – Pixabay

Javno pokazivanje ljubavi prija. Neke devojke biraju sasvim suprotno – da na svoje javne profile postavljaju samo fotografije sa svojim prijateljima i prijateljicama, a vezu u potpunosti kriju. To može da se opravda time što ne volite da sve baš bude javno. Međutim, zašto onda objavljujete fotografije sa svake žurke na kojoj ste, svake večere, pića, itd.? Ne brinite, ako javnim pokazivanjem svoje ljubavi oterate tog muškarca kojeg volite, ta ljubav nije onda ni bila vredna.

Saslušajte ih kada pričaju

Foto – Pixabay

Ako pokažete da je njihovo mišljenje vama važno, to njima prija. Monolog može da se vodi i sa samim sobom.

Nazovite ga ili mu pošaljite poruku pre nego što se sastanete sa svojim društvom

Foto – Pixabay

Taj će verovatno znati da ceni što mislite na njega čak i kada ste sa prijateljima.

Nežnost i u javnosti

Foto – Pixabay

Ovo je opet jedna vrsta pokazivanja ljubavi. Ako se volite, zašto bi se skrivali od drugih? Poljubite ga, zagrlite ga, pomazite ga po kosi kada ste u javnosti. Oni to vole. Znaće da vam je stalo i da ne možete bez njega.

Vodite računa o svom izgledu

Foto – Pixabay

Momci vole kada njihove devojke lepo izgledaju. Ako se sredite kada izlazite sa njima ili ako se potrudite da budete sveže kada se god vidite (bilo gde) oni će to shvatiti kao da se sređujete samo za njih.

Osmeh, dame!

Foto – Pixabay

Osmeh devojke probudi u muškarcu ona najlepša osećanja. Automatski i on postaje duhovitiji i opušteniji. Ukoliko ste namrgođene, muškarac će to shvatiti kao određeni problem, možda vezan i za njega. Shvatiće možda kao poruku da bi vi u tom trenu bile negde drugde.

Imajte svoja interesovanja

Foto – Pixabay

Uvek bi trebale da imate neki hobi i da pokažete kako ste strastvene sa tim hobijem. Takve devojke, koje ne misle samo na putovanja i izlaske po klubovima i kafanama, će zaseniti svakog muškarca.

Budite ljubazne prema drugim ljudima, naročito prema starijim osobama

Foto – Pixabay

Muškarcima je u genima da moraju da zaštite svoju porodicu. Zato vole i žene koje brinu o drugim ljudima. Te žene onda pokazuju da nisu samožive i da bi onda lepo brinule i o svojoj porodici (budućoj deci, roditeljima, unučićima itd.).