OVO NIJE MOGLO BITI TAČNIJE – POGODILI SU U SAM CENTAR: 10 urnebesnih ilustracija koje pokazuju kako izgleda život svih nas pre i posle braka


Naše kulturološke norme predlažu da je brak “naredni logičan korak” za sve parove koji zadovoljavaju određene kriterijume kao što su: jaka fizička povezanost, laka konverzacija i razumevanje, i to da (npr.) vole isti tip kućnih ljubimaca. Mada, brak i nije tako lak kao što mislite i fizička povezanost ili gajenje ljubavi prema istom tipu kućnih ljubimaca nije ni trunka onoga što treba da se ispuni pre stupanja u brak, a Boga mi i tokom tog istog braka.

Mnogi mladi ljudi pretpostavljaju da je prelepo venčanje sa hiljadu zvanica i tortom koja košta koliko neki od nas zarađuju na mesečnom nivou, siguran prolaz do kraja dostojnog one čuvene rečenice iz bajki “živeli su srećno do kraja života”. Međutim, u braku treba očekivati brdo promena za koje su neki spremni, a od kojih i neki beže čitavog života.

Istina je da, kada se odlučite na taj važan korak u svom životu, morate da budete spremni na to da je brak ogromna promena oblika i strukture vašeg života. Nakon toga više niste glavni glumac u svom životu već se tu polako priključuju i drugi članovi “ekipe”. Postajete druga osoba koja svoje lične interese mora da ostavi iza sebe, a da na to mesto postavi svoju novonastalu porodicu i interese te grupe.

Evo kako su te promene u životu videli autori jednog komičnog, ali veoma poučnog stripa o braku. Uživajte!

#1

Foto: ilyke.co

#2

Foto: ilyke.co

#3

Foto: ilyke.co

#4

Foto: ilyke.co

#5

Foto: ilyke.co

#6

Foto: ilyke.co

#7

Foto: ilyke.co

#8

Foto: ilyke.co

#9

Foto: ilyke.co

#10

Foto: ilyke.co