Ovo je prva žena Vojina Ćetkovića


Vojin Ćetković je jedan od najpoznatijih domaćih glumaca današnjice. Iza njega je velika karijera, a pored njegovih poznatih uloga, svi ga na sam pomen njegovog imena povezujemo i sa njegovom suprugom Slobodom Mićalović Ćetković. Sa Slobodom on ima dvoje dece. Međutim, to nije jedina poznata lepotica sa kojom je on bio. I njegovu prošlu ljubav ste nekada dobro poznavali, a nadamo se da će te je i sada prepoznati.

Foto – Instagram

U vremenu kada su postojala samo dva programa TV Beograd, najava Trećeg Kanala je došla kao veliko osveženje. To je bio kanal sa veselim i modernim sadržajem, namenjen mladim ljudima. Njegov prvobitni naziv je bio OK kanal (Omladinski kanal). Tako su tu započeli svoju karijeru i mnogi sadašnji poznati TV voditelji, ali i glumci.

Foto – wikipedia

Tu su karijeru započeli i Ivana Zarić, Igor Miklja, Dušan Kaličanin, Nataša Ristić, Duška Vučinić, i drugi.

Najpopularnije emisije na tom kanalu bile su “Ko će koga”, “Šoder Lista”, “Trik Šou”, “Garažni Geto”, “Dodatno Ubrzanje”, “S’ One Strane Duge”, “3K Dur”, “Vodiću te, samo mi reci gde”, “Zvezde i poneka psovka”, “Oko ponoći”, itd.

Ove poslednje 3 emisije vodile su Duška Vučinić i Nataša Milovanović.

Dušku i dalje viđamo na našim malim ekranima jer je postala u međuvremenu i direktor PR sektora na RTS-u. Njena partnerka, Nataša Milovanović je u stvari prva supruga Vojina Ćetkovića.

Foto – Facebook

Ona je posle gašenja Trećeg Kanala prešla na TV ENTER gde je vodila emisiju “Sve u 16”. Međutim i ta stanica se ugasila, pa se Nataša odselila u Pariz gde i dan danas živi. Ni malo se nije promenila, iako ove godine puni 45 godina.

Dok je njena popularnost bila na vrhuncu, njen privatni život je bio sakriven od medija. Međutim, taj dan venčanja sa Vojinom Ćetkovićem nije mogao da “prođe ispod radara”. Te, 2001. godine to je bilo jedno od najvažnijih venčanja jer je Vojin u to vreme važio za jednog od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

Foto – Facebook

Međutim, brak je potrajao samo nekoliko godina, a ona se ubrzo nakon razvoda preselila u Francusku. U jednom intervjuu iz 2007. ona je sa novinarima podelila i nekoliko reči o svojoj privatnosti.

“Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene”, rekla je tada Nataša.

Foto – Facebook