Ovako danas izgledaju Boba i Marija iz Ludih godina! Nju biste i nekako prepoznali, a njega nikad!


Ljubav Marije i Bobe je jedna od onih koje ćemo pamtiti za sva vremena. A kako i ne bi kada se stalno reprizira “Žikina Dinastija”? Međutim, iako ih s’vremena na vreme viđamo na malim ekranima i imamo njihova lica duboko urezana u naše pamćenje, da li mislite da bi ih prepoznali da ih sretnete na ulici?

Nema jednostavno nikog ko je odrastao na prostoru bivše Jugoslavije, a da nije gledao ovaj serijal filmova makar 20 puta. To je priča koja je počela kao priča o dvoje mladih, zaljubljenih ljudi koji se probijaju kroz ovaj život i ne dozvoljavaju da im išta stane na put ljubavi.

Sigurno znate ko su Marija i Boba, ali da li znate kako se zovu glumci koji tumače ta dva lika?

Ulogu Marije je tumačila Rialda Kadrić. Trebala je da je igra Sonja Savić. Rialda je inače odlučila da gluma nije za nju i preselila se u London tokom devedesetih godina. Tamo je radila kao voditelj “Glasa Amerike”. Rođena je 14. juna 1963. godine u Beogradu.

Evo kako izgleda danas!

Rialda Kadrić u emisiji “Balkanskom Ulicom”, maj 2017.

Foto – printscreen

Interesantno je da je prvi put u “Žikinoj Dinastiji” glumila sa 13 godina. Tu se i prvi put poljubila.

Vladimir Petrović

Vladimir je inače glumac koji je igrao lik Bobe. On od rođenja živi u Beogradu, ima dvoje dece i bavi se marketingom. A verujte nam, to je Boba i ako ne liči na sebe… na njega – na Bobu… iz tog vremena!

Foto – Google.Plus

Ovaj glumac inače nije završio akademiju jer je baš tada počeo da radi na Žikinoj Dinastiji. U to vreme studentima na glumačkoj akademiji nije bilo dozvoljeno da se javno bave glumom dok ne završe sa studijama.

Foto – srpskilist.rs