Ova devojka se osvetila bivšem dečku totalno promenivši svoj izgled


Svi mi subjektivno gledamo na lepotu. Štaviše, sociolozi kažu da je prva vrsta konverzacije koju imamo sa nekim koga tek upoznajemo na neverbalna. Čim ugledamo nekog mi sudimo o njegovom stilu, stavu, intelektu, stepenu socijalizacije, samopouzdanju, iskustvu, itd. Ne moramo da kažemo ni reč, a već će nas neko okarakterisati kao ovakvog ili onakvog. Zato su socijalne mreže toliko pogodno tle za laganje o sebi i svom životu.

Ovde imamo jednu priču u kojoj je cura koju je momak napustio zbog spoljašnjeg izgleda odlučila da se promeni iz korena.

Današnji standardi

Foto – popnews.hk

Za lepotu ne postoje standardi, a opet ljudi imaju neke svoje parametre po kojima sude o svakoj osobi. To se tako dešava još od pamtiveka. A te neke norme velikim delom postavlja i samo društvo. Ovde zato imamo jednu posebnu priču gde momak ostavlja devojku i naziva je “odvratnom”.

Devojka od 28 godina

Foto – gbnewsph.blogspot.com

U životu može doći do mnogih problema. Ljubavna veza bi trebala da nam bude ona slatka muka, ali i izgradnja nečega što bi trebalo da vam bude sklonište od problema i tuge. Zato je možda najgore kada glavni zlikovac u vašem životu postane baš ljubav vašeg života.

U ovakvim okolnostima devojka je, da bi bila primećena, morala da promeni svoj izgled. Zbog toga cure prolaze kroz mnoge hirurške zahvate i procedure kako bi tim kozmetičkim korigovanjima došle do nove lepote. Za 28-godišnju Hujen glavni razlog iz kog se odlučila na kozmetičku proceduru bio je taj što je momak ostavio jer je bila previše ružna.

Ostavljena

Foto – buntutnews.blogspot.com

Hujen je samohrana majka iz Vijetnama. Njen momak je ostavio jer je njegova porodica nije prihvatala takvu. Rekao joj je da ona nije dostojna njega i njegove porodice.

Odluka

Foto – setn.com

Lik je doneo odluku da okonča tu vezu. Povredio je, a ona nije ništa imala da kaže na to. Samo je prihvatila situaciju taku kakva je. Odlučila je da radi na svojoj karijeri i na sebi. Teško joj je bilo da izađe na kraj sa tim rečima koje su joj konstantno odzvanjale u glavi.

Htela je osvetu.

Odlučila je da prođe kroz određene kozmetičke procedure kako bi ga naterala da zažali.

OSVETA

Foto – kenh14.vn

Počela je da radi nekoliko različitih poslova kako bi uštedela dovoljno novca. Posle par godina nastupile su i te operacije. Nakon toga, lekari su joj preporučili da odmori malo od poslova. A ona je uradila nešto sasvim drugo – krenula je da se bavi drugim poslom. Postala je foto model.

Siguran sam da je taj bivši momak zažalio zbog svoje odluke, ili je pak ovo jedan splet okolnosti koji je morao da se desi da bi svako krenuo svojim putem. U svakom slučaju, ružno je to što je njen momak rekao, i nikome ne bi trebali da sudimo zbog izgleda koji je priroda dala. Što se tiče brige o higijeni ili ishrani, tu već možemo da sudimo o svakome, ali prirodni izgled je nešto o čemu mi nismo mogli da donesemo nikakve odluke.

Klempave uši, razrokost, kriv nos ili devijacija nosa, ili genetske anomalije, nisu stvari zbog kojih smo mi sami krivi i ne bi trebao niko da nam sudi zbog toga. Naravno, postoje vrlo jeftini hirurški zahvati koji bi mogli da poprave te kozmetičke stvari, ali nije to nešto zbog čega bi iko trebao da trpi uvrede.

Ukoliko neka od vaših voljenih osoba ima ovakvih problema, nemojte ih nikako vređati. Podržite ih i pomognite da izađu na kraj sa tim, na ovaj ili onaj način.

Nije poznato da li je Hujen konačno pronašla novu ljubav. Ne znamo ni kakva je reakcija bivšeg momka. Ali ono što znamo jeste to da je sada ta devojka puna samopouzdanja i da juri tu novu karijeru. Dobro je što je odabrala da uvredu pretvori u motivaciju i da umesto da plače i tone u depresiju, ona juri ka novoj karijeri i boljem životu.

Svi mi bi trebali pred vratima problema da biramo rad na sebi i borbu, a ne guranje problema ispod tepiha i propadanje u depresiju.