OTAC POBEDNIKA PZ PORUČUJE: Kijo, Goco – zbog vas su moja deca preživela traumu!


Prošle nedelje su u najnovijom epizodi “Pinkovih Zvezdica” nastupali mali Ljubomir Ljuba Stanković i njegova starija sestra. Tačnije, trebala je samo njegova sestra da nastupa, ali je on hteo da njenom pevanju doda i svoj neodoljivi način igranja. Međutim, njegov nastup je naišao na osudu Goce Tržan i Kristine Kockar. Da li vi mislite da je ta takva osuda primerena?

Svima se dopalo njegovo igranje i nekako skretalo pažnju sa predivnog glasa njegove sestre. Maleni Ljuba se samo pojavio i igrao kao što bi bilo koji drugi igrač to odradio. Posao je završio maestralno i pokazao onu svoju stranu koju mi do sada nismo videli. I to samo da bi podržao svoju sestru Marinu Stanković.

Inače, ovo je bio krug u kome su male zvezdice spremale pesme koje su obeležile devedesete. Ovaj put je Marina odabrala pesmu “Zbog tebe” koju u originalu peva grupa “Tap 011”. A gledajući reakcije članova žirija na njenu interpretaciju svi smo očekivali svih pet stolica. Međutim, Goca Tržan je morala da se spusti na kraju iako tokom celog nastupa nije skidala osmeh sa lica, kao i svi ostali članovi žirija.

Image Source – Printscreen ©TV Pink

Goca je imala oštre kritike. Pri kraju pesme se zapitala kome bi trebala da pruži svoj glas, njemu ili njoj. Tu joj se pridružila i Kija Kockar. Goca Tržan je čak rekla da ne želi više malog Ljubu ni da vidi na sceni, da je malo dosadan i da “kao da iskače iz frižidera”. Kija Kockar i Goca Tržan su zapravo insinuirale da Marina Stanković u stvari želi da se “šlepa” uz svog brata, iako je bilo očigledno da je samo želela njemu da učini tu sreću da se, eto, pojavi na sceni još jednom.

Image Source – Printscreen ©TV Pink

Takvo, ni malo pedagoško ponašanje, je uništilo snove ovo dvoje mladih pevača. A njihov otac Boban Stanković, u intervjuu koji je dao za list “Alo” objasnio je kako su ti takvi komentari uticali na ove zvezdice.

“Mnogo smo se svi potresli posle tog snimanja. Baš nam je bilo teško. Cela frka je nastala kada je Ljuba želeo da pruži podršku sestri Marini koja se takmiči i ove godine. On nije pevao, samo je igrao pored nje, međutim, žiriju je to zasmetalo i posle njihovog nastupa većina ih je osudila”, objasnio je gospodin Stanković, Ljubin tata.

Image Source – Printscreen ©TV Pink

Dalje je nastavio: “Marina i Ljuba su samo deca koja su htela da se što bolje zabave i pruže publici dobar šou, a žiri je to pogrešno shvatio. Posle ovoga može da im ostane trauma, mnogo su se razočarali. Moj Ljuba mnogo voli Gocu, a pogotovu Kiju. Kada je prvi put video Kristinu, on se zaleteo ka njoj i sve vreme ju je ljubio, a onda ona tako da im se obraća, baš kontra efekat. Ljuba se mnogo potresao kada su one rekle takve stvari na njegov račun, a on ništa nije mislio loše, samo je želeo da radi ono što najbolje ume!”

Na kraju mala Marina nije ni htela da nastavi takmičenje već je voditeljka Marijana morala da je moli da se ne ljuti i iz sve snage je pokušavala da je umiri i objasni kako je sve to šou i kako Goca nije mislila tako.

Na kraju je Ljubin tata poručio svima: “Kao otac samo želim da zaštitim decu, a ova situacija me je mnogo iznervirala i smatram da takav postupak nije bio uopšte pedagoški. Ako im je smetalo što su njih dvoje nastupili zajedno, mogle su to na lepši način da im kažu, a ne da ih napadnu. Oni su se posle tog nastupa mnogo potresli i veoma su uplašeni, pogotovu Marina koja treba da nastavi to takmičenje.”

Da li vi mislite da je ovakvo ponašanje Goce Tržan bilo opravdano?

Naslovna fotografija – screenshot ©TV Pink