Oni su zaljubljeni u ljubav: Ukoliko se dopadnete muškarcu u ovom znaku, odmah će vas smatrati svojom!


Njima je ljubav sve. Ne funkcionišu kada su sami. Veoma im je značajna intimnost i lako se vezuju. Ovo su samo neke od činjenica koje važe za pripadnike jačeg pola jedne grupe horoskopskih znakova.

Oni prosto vape za time da budu voljeni i da vole. Svoju vezu ljubomorno čuvaju i žive u strahu da je ne izgube ni na koji način jer bi onda ostali sami, a kao takvi ne umeju da funkcionišu, osećaju se izgubljeno i kao da im non stop nešto fali. Zato ako na početku veze primetite da vaš partner već planira sa vama neko zajedničko putovanje ili počinje da priča o braku, nemojte da vas to začudi. Vaš partner očigledno pripada nekom od sledećih horoskopskih znakova:

Blizanci

©Image Source

Pripadnici ovog znaka se vezuju sa lakoćom kada im je devojka simpatična, draga ili na bilo koji način privlačna. Boje se samoće, pa čim neko drag uđe u njihov život žele da ga zadrže zauvek, da bude tu za njih i oni za njega. Vole da ugađaju i brinu o partneru i ne štede ni vreme ni novac. Nervoza ih uhvati i pri samoj pomisli da bi mogli da ostanu bez voljene osobe, zato jako brinu i preispituju svaki svoj potez da ne bi napravili grešku i udaljili je od sebe. U vezi maštaju o budućnosti i stalno smišljaju nove ideje i zajedničke aktivnosti kako bi veza bila što potpunija i bogatija, a samim tim se još više zbližili.

Rak

©Image Source

Nemojte da vas iznenadi ako Rak još na prvom sastanku počinje već da zamišlja vaše venčanje. Za Rakove je tipično da ostaju uz partnera i u dobru i u zlu. Njima je intimnost jako bitna i sa lakoćom se vežu za nekoga. Vole osećaj međusobne zavisnosti u vezi, ali ih to čini i veoma ranjivim. U slučaju da ih partner ostavi Rak ne može da preboli i dugo pati. Nakon jedne veze dugo traži osobu koja je slična prethodnoj jer mu “nedostajanje” ne dopušta drugačije.

Devica

©Image Source

Device su jako osećajne i iskrene. Svim srcem se predaju u vezi i veruju u opstanak iste. Vrlo su verni i odani stavljajući iskreno do znanja partneru svoja osećanja i da im je veoma stalo. U stalnom su strahu da ne ostanu bez partnera pa pružaju maksimum u želji da osećanja budu istom merom uzvraćena. Žele da saznaju što više o svom partneru. Reciprocitet im je veoma značajan.

Vodolija

©Image Source

Vodolija je uvek željna pažnje i uzajamne ljubavi. U vezi vole stabilnost, odnosno partnera na koga se uvek mogu osloniti. Vole da sa partnerom dele sve, osećanja i radost i tugu, da se dogovaraju i razmišljaju o budućnosti zajednički, da paze jedno na drugo i u svemu budu podrška jedno drugom. Možda je to za nekog previše ali Vodoliji se jednostavno ne može odoleti jer ona sve to što traži od partnera to i dobije jer jednostavno svojim šarmom toliko uđe pod kožu da stvori sa partnerom međusobni osećaj zavisnosti. Vodolija će se sa vama dopisivati u momentima kada niste zajedno i tražiti da se što više i češće viđate.

Ribe

©Image Source

Ribe obasipaju partnera pažnjom i ljubavlju. Emotivno se snažno vezuju svesni rizika koji to donosi a opet vole taj osećaj povezanosti. Neumorno tragaju za načinom da još više i jače učvrste vezu. Ranjivi su pa svaka slutnja da će ostati sami deluje poražavajuće na njih po često pate i bez razloga i ozbiljnijeg povoda.