Ona je najmoćnija žena Zodijaka


“Verujem u jaku ženu. Verujem u ženu koja je sposobna da se bori za samu sebe. Verujem u ženu koja ne mora da se krije iza leđa svoga muža. Verujem da ako imaš problema, ako si žena, ne trebaš da glumiš nekakvu žrtvu, ne moraš da izazivaš nekakvo sažaljenje, ne optužuješ druge za svoje neuspehe. Treba da stojiš čvrsto na svom mestu i da rešavaš problem. Suoči se sa svetom uzdignute glave i nosi ceo svemir u svom srcu!”

C. JoyBell C.

Foto – Unsplash/ ©Danedeaner

Jake žene dobro znaju da je briga o samom sebi neminovnost, i da ne trebamo da očekujemo da će neko da uleti i reši probleme umesto nas. Te žene su prošle kroz teške borbe i naučile šta znači prava nezavisnost. Te jake žene nikada nisu saznale kako je to kada vam neko treba, zato što su morale da se brane još od mlađih dana. Svakoj jakoj ženi koju sretnete je život nekoliko puta do sada podelio loše karte, ali je ona morala da se izbori sa svim tim i uzdigne poput šampiona, ne dopuštajući to da joj jedan pogrešan korak pokvari planove i da je drži na zemlji pobeđenu i poniženu.

Foto – Pixabay

Jake žene su neustrašive, hrabre, uporne, i prelepe.

Daleko od toga da jačinu žene možemo da odredimo znakom Zodijaka u kome je rođena, ali se eto jedan znak izdvaja od drugih. A to su Device.

Foto – Pixabay

Takve žene su rođene pod znakom koji im obezbeđuje sve potrebne osobine jednog pobednika – kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

Njih karakteriše hrabrost, samopouzdanje i spremnost da uporno grabe ka svom cilju šta god da im stoji na putu. Pored toga, njih krasi i odlično pamćenje i nadprosečna inteligencija.

Foto – Unsplash/ ©speckfechta

Kada u kancelariji od nekoliko stolova samo jedan bude sređen “pod konac”, znajte da tu sedi Devica. Ona je perfekcionista u svemu što radi. Ona zna da za sve postoji rešenje i nikada ne sumnja u sebe.

Kad je reč o prijateljstvu, one će uvek biti tu za vas i gde god da se nalazite u najkraćem mogućem roku će se stvoriti pored vas i ponuditi svoju pomoć.

Foto – Unsplash/ ©_Jorgesvd

Nikada ne zaboravljaju važne datume i obaveze, a sve to ih čini bez izuzetka uspešnim i jakim ženama. Nemaju premca.