ODUŠEVIO JE SRBIJU U KORENIMA, A NIKO NE ZNA DA JE OVA GLUMICA NJEGOVA SUPRUGA: Najbolja prijateljica joj je Sloba Mićalović, a tek kad čujete ko su joj otac i deda… (FOTO)


U poslednjih nekoliko nedelja se dosta pisalo o seriji “Koreni”, odličnom scenariju prilagođenom od strane Đorđa Milosavljevića koji je mnogo bolje odradio svoj posao nego što je to bio slučaj sa Gordanom Mihićem i njegovim scenarijem za seriju “Nemanjići: Rađanje Kraljevine”. Posle tog fijaska, ova serija je ispala kao pravo pozitivno iznenađenje.

Nije tu bio samo scenario taj koji će od ove serije napraviti nešto u čemu će generacije još uživati, već su tu vrlo bitne bile i gluma i režija. Kada se sve skupi, ova serija će definitivno dobiti i svoj nastavak i to vrlo brzo.

Od prve do poslednje episode su svi glumci ostavili svoj pečat. Jedan od onih koji je izazvao sjajne reakcije gledalaca je i Igor Đorđević koji je igrao Dorđa Katića. A interesantno je i to što je Igoru partnerka u filmu bila jedna od najboljih drugarica njegove supruge. A i nju verovatno poznajete iz drugih serija.

©Image Source

Sloboda Mićalović Ćetković koja je tumačila lik Simke Katić je jedna od najboljih prijateljica Zorane Bečić, supruge Igora Đorđevića. Igrala je u serijama “Mješoviti Brak”, “Zauvek Mlad”, “Jagodići”, “Zvezdara”, “Žene sa Dedinja” i u drugim. Takođe je glumila i u filmu Ironclad: Battle for Blood (nema baš neku dobru ocenu od strane kritičara, ali i to je početak.)

©Image Source

Zorana Bečić je rođena u Sarajevu 12. februara 1981. godine. Glumu nije studirala u Sarajevu, iako je tamo prvo primljena, već je upisala u Beogradu i tamo diplomirala. Zorana i Sloboda su inače drugarice sa klase, a inače potiče iz velike glumačke porodice. Zoranin otac Zoran i Deda Drakče su takođe bili glumci, a mama Vanja joj je po zanimanju kostimograf.

Sa Igorom Đorđevićem inače ima ćerkicu Petru.