Obrva NEMA, ten ZAGOREO: Nikolija nije dvaput razmislila pre nego što je objavila sliku od pre 10 godina


Ako ste na Internetu onda sigurno znate za “10 Year Challenge” u kome socijalne mreže pozivaju na to da postavite poređenje vaših fotografija od pre 10 godina i one najnovije. Pa, mnogi su se “upecali” na taj izazov i počeli da postavljaju.

Pojavili su se i neki skeptici koji su u celoj toj priči počeli da stvaraju neku vrstu teorije zavere, tj. neki misle da socijalne mreže taj izazov koriste kako bi naučile “AI” kako da prepozna kriminalce učeći 10-godišnji proces starenja lica iz fotografija koje postavljate na socijalnim mrežama. Naravno, ta veštačka inteligencija može to da radi i sa svim vašim profilnim fotografijama, ali algoritam se tu zbuni kada u mesto vas, u profilnoj pronađe Peru Kojota, Prase, Pikačua ili Denisa Rodmana (npr). Kada postavite u vidu ovog izazova, algoritam tačno zna koliko godina je prošlo i da ste to zaista vi.

Bilo kako bilo, i naše “zvezde” su se odazvale, a među njima je i pevačica Nikolija Jovanović.

FOTO: INSTAGRAM

NIKOLIJA JOVANOVIĆ PRE 10 GODINA.

“Samo se pitam, zašto nisam ranije upoznala Draganu Bekvalac!” pisalo je ispod fotografije koju je Nikolija postavila na svom profilu. Inače, sestra Nataše Bekvalac, Dragana, danas redovno tetovira obrve Nikoliji.

Foto – Instagram/ Nikolijaofficial

Međutim, u tom poređenju nisu samo obrve otišle na “servis”. Tu je i nos, usta.. da ne idemo dalje.

Foto – Instagram/ Nikolijaofficial

Koliko mislite da se promenila? Koliko ste se vi promenili kada smo već kod toga?