O OVOME DANAS SVI ĆUTE! Darko Lazić već 8 godina… Neverovatna ISTINA iznenadila Srbiju


Popularni mladi pevač Darko Lazić (27) nedavno je imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio višestruke povrede opasne po život. Bio je danima u veštačkoj komi doj su se lekari danonoćno borili da ga spasu, operisali ga i tek danas se probudio. Zbog ove nesreće Darko je već danima centralna tema svih domaćih medija. Na žalost mediji su se, uprkos izuzetno kritičnom stanju u kome se Darko nalazio, potrudili da se bave temama neprimerenim za situaciju. Pisalo se o dinamičnom i čak bahatom životu koji je najtraženiji pevač ovih prostora vodio proteklih godina.

Brza vožnja, konzumiranje alkohola, porodični problemi, razvod… Odjednom informacije koje su izazvale zaprepašćenje kod ljubitelja ovog mladog pevača. Međutim malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko činio.

Javnost bi trebalo da bude upoznata da je Darko upravo neko ko je u proteklom periodu uradio stvari vredne poštovanja i divljenja.

Pre svega mislimo na humanitarne koncerte na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu.

©Image Source

– Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je – rekla je za Espreso Hedija Mihaljević koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko je neko ko joj je zbog svega toga ostao u lepom sećanju kao jedna humana osoba.

©Image Source

– Darko je neko ko je uz nas već osam godina. Pomagao je ne samo nama već i mnogima. Kada niko nije hteo da pomogne, Darko je pomagao. I na početku karijere i kada je postao popularan, on je neko ko je uvek bio tu za našeg Uroša i neko je ko nikada nije znao reći “Ne!”. Verujem da će Bog da sačuva Darka, a ljudima koji u ovom trenutku mrače, savetujem da to ostave za neka druga vremena. Sada je najvažnije da se Darko oporavi – rekla je Jelena Karapandžić za espreso.rs.