NOVAK JE JOŠ JEDNOM ZADIVIO SVET! Prekinuo je meč u Parizu, uzeo peškir i otrčao ka čoveku kome JE POZLILO U PUBLICI


Naš Novak Đoković grabi svim snagama do prvog mesta i samo mu nekoliko stotina poena nedostaje da to i učini. A prema ATP World Tour vestima, Novak je juče postavio novi sopstveni rekord i nastavio svoje penjanje Rolex Paris Masters četvrt-finalu. Naime, u svojoj trci ka prvom mestu, (do koga će doći 5. Novembra) Đoković je naterao Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine da preda meč. To je ukupno 30 uzastopnih dobijenih setova za Đokovića čime je prešao svoj prošli rekord od 29 setova. Ali to i nije toliko spektakularno za njega. Ona pobeda od pre par dana je bila mnogo zanimljivija, i to ne samo zbog dobrog tenisa.

Nole je na mastersu pobedio i Portugalca Souzu rezultatom 2:0. Uz tu rutinsku pobedu, na tom meču, Nole nije samo pokazao da je broj jedan u tenisu, već i kakav je zaista čovek.

U toku samog meča je jednom čoveku pozlilo van terena i Nole je odmah prekinuo sa igrom. Zgrabio je peškir i otrčao do čoveka kome je pozlilo. Nakon što mu je ukazana prva pomoć, taj isti gospodin je napustio teren, a naš Novak je nagrađen aplauzom za ovo nesebično i ljudsko delo.

©Image Source