NJIMA NIKO NE MOŽE DA ODOLI: Žene rođene u ovom znaku imaju neverovatnu MOĆ!


Žene rođene pod znakom Vage iz nekog razloga privlače veliku pažnju okoline. To nam kaže Zodijak, to kaže i naše iskustvo. Vage svojim šarmom i osmehom plene i lakoverni pojedinci vrlo lako padaju pod uticaj ovog horoskopskog znaka. Neće ni da znaju šta ih je snašlo, ali će ta kombinacija lepog osmeha, damskog ponašanja i lepote dostojne Božanstva poslužiti kao paukova mreža iz koje se, do sada, malo ko izvukao.

U najpoznatije Vage ubrajamo i:

– Kejt Vinslet

– Sigurni Viver

– Marion Kotilard

– Monika Beluči

– Gvinet Paltrou

– Naomi Vats

– Lena Hajdi

– Ketrin Zita Džouns i drugi.

To su sve nežne, tihe, prelepe žene koje nikada nisu bile okružene skandalima. Kao da iskombinujete led i vatru. Spolja imate vatrenu ženu, a iznutra narav, hladnu kao led. Ko kaže da strast, gracioznost, lepota, i skromnost ne idu zajedno? Ove žene su primer za ovakvo čudo prirode. To su žene Vage.

Šarm kao najveće oružje

Foto – Pixabay

Neki viču kada upadnu u nevolju, neki se tresu od straha, drugi pokušavaju da pronađu logično rešenje ili da protivnika poraze svojim intelektom. Vage koriste svoj šarm za postizanje cilja i za rešavanje svakog konflikta. One će vam spustiti gard i smekšati vaše srce slatkorečivošću i neodoljivim pogledom.

Vi Vage ste takve zar ne? Ukoliko je neko prema vama agresivan, vi nećete napasti još jače. Vi ćete iskoristiti svoju pozitivnu energiju i smekšati srce protivnika. Naš savet vam je da ipak gledate da izbegavate te primitivne i agresivne ljude. Oni nisu vredni vašeg društva.

Vage su inače vrlo suptilne. Imaju svoj stav, znaju da su u pravu, ali su svesne toga da ljude ne možete menjati. Neće trošiti svoju energiju na gluposti i neće pokušati da nametnu svoj stav. Vi posmatrate te ljude, iako znate da greše, i pokušavate da provalite šta njih pokreće. Ako kroz svoju analizu otkrijete da oni razmišljaju drugačije od vas, nećete pokušati da ih uverite da ste vi u pravu. Pokušaćete da vidite da niste vi možda ta koja greši.

Ne plašite se da priznate da grešite. To vas čini, u najmanju ruku, dragocenom.

Zaljubljene Vage

Foto – Pixabay

Kao što vage pristupaju mirno i empatično problemima i agresivnim situacijama, tako pristupaju i ljubavi. Vaga voli otvoreno, bez ikakvih skrivenih misli, planova i namera. Međutim, to isto traži i od partnera.

Vage vole duge veze. Ne vole te neke neozbiljne kratke ili veze na jednu noć. Međutim, čak i u tim dugim vezama, ona će tražiti malo slobode da diše. Istu tu slobodu pružiće svom partneru. Od njega će tražiti mnogo toga, ali će tako isto tom partneru dati sve što može.

A mame Vage spadaju u najbolje roditelje na svetu. Umeće da voli svoje dete više od bilo čega, pružiće mu sve, ali biće i svesna toga da je nekada potrebna “čvrsta ruka” za dobro vaspitanje. Kada najviše zagusti, stvori neku ogromnu snagu koje ni ona nekada nije svesna.

Vage su dakle jedan lepi, elegantni, nežni, paketić sa jezgrom od čelika.