Njen muž se nije brijao 15 godina! Kad ga je konačno videla sređenog i bez brade, zanemela je! (Video)


Muškarci se teško odlučuju da menjaju svoj izgled i stil oblačenja. Ako neko voli da nosi trenerke i na glavu da stavlja kačkete, to će raditi i u “ozbiljnijim” godinama. Osim, naravno, ako posao zahteva nešto drugačije. Muškarci ne vole kozmetičke salone i ne vole mnogo da eksperimentišu sa bojom svoje odeće, a još manje sa stilom.

Uglavnom skoncentrisanost na mnogo važnije prioritete u životu pravi muškarca na takvog kakav je. Posvetiće se porodici i poslu koji trenutno obavlja i “zapustiće se”. Zato, kada muškarac izađe iz momačkih godina i zakorači u te godine stvaranja porodice i odgajanja iste, on zapostavlja i svoje telo i ono kako se prikazuje ljudima oko sebe. Retkost je da nakon takvih tranzicija u životu muškarac ostane dosledan i fizičkim aktivnostima koje je imao pre i posvećenosti izgradnji stila ili nekakvim promenama. Sve je stvar prioriteta.

Tako, kao rezultat svega toga, možete videti dosta “zapuštenih” muškaraca sa stomačićem ili neurednom kosom ili dugačkom bradom, ili kombinacijom svega toga.

Jedan od njih je izvesni Džoš, čija je žena još 2016. godine odlučila da ga prijavi za emisiju “Oprah Winfrey Show” i da stilisti pokušaju da ga preprave.

Foto – YouTube Printscreen

Naime, Džošova kosa i brada nisu videle makaze od kako je izašao iz vojske. A tu ima dobrih 15 godina. Tako da je on sa svojih 38 godina počeo više da liči na nekog pećinskog čoveka, nego na modernog muškarca. Nije menjao ni garderobu što je prosto izluđivalo njegovu suprugu.

Foto – YouTube Printscreen

Teško se rešio da promeni svoj izgled, a navodno su morali i psihoterapeuta da angažuju u toku snimanja da priča sa njim dok mu seku bradu i kosu… Međutim, čovek je ispod te brade i kose uspešno skrivao pravog frajera već dugih 15 godina. Toliko je bila velika promena da su njegovoj ženi suze počele da idu.

Foto – YouTube Printscreen

Samo ga pogledajte! Čovek je bio ponosan i na kosu i na bradu!

Muke u toku šišanja i brijanja

Foto – YouTube Printscreen

Izraz lica njegove supruge kada ga je videla lepo sređenog.

Foto – YouTube Printscreen

Deo emisije u kojoj je došlo do promene