NIŠTA LEPO NA MAJKU NISU NASLEDILI, PRAVA ŠTETA: Nećete verovati kada vidite kako izgledaju blizanci Dženifer Lopez. Da li je moguće da su povukli sve na oca?


Nema tog ko nije čuo za Dženifer Lopez. Ova glumica, muzičar i sudija u emisiji “World of Dance” je nakon rođendana svoje dece, 22. februara, 2019, skoro koordinisano podelila na socijalnoj mreži Instagram video montaže kako bi obeležila rođendane svoje dece, Maksa i Eme. Oni su u februaru napunili 11 godina.

Nakon raskida sa Benom Aflekom, sada davne 2004. godine, Dženifer se zaljubila u Marka Antonija, Portorikanskog umetnika.

Foto: usmagazine.com

Venčali su se iste te godine.

Foto: wordpress.com

2007. godine su nakon svoje zajedničke turneje objavili da čekaju svoje prvo dete.

Foto: hellomagazine.com

Međutim, tada nisu znali šta je sudbina imala u svom planu. Dženifer i Mark su umesto jednog deteta dobili blizance, Maksa i Emu.

Foto: pinterest.com

Divna deca. Dženifer ih još zove “Kokos blizanci”

Evo ih kako zajedno sa roditeljima dele scenu. Možda su ih još tada spremali za karijere koje tek slede?

Foto: dailymail.co.uk

Dženifer je tada tvrdila da joj se život promenio zbog tih blizanaca.

Foto: celebbabylaundry.com

Deca su mi dala pravac i cilj. Pored njih sam shvatila šta je to u stvari važno a šta nije.

Foto: justjared.com

“Samoj sebi sam postavljala pitanja vezana za ljubav… Nisam znala šta je stvarno, a šta ne”, kaže Dženifer, “Da bi njihov život bio sjajan, moj život mora da bude sjajan!”

Foto: dailymail.co.uk

Jedno pored drugog izgledaju kao minijaturne verzije Marka i Dženifer

Foto: instagram.com

Malecka čak ima i stil kao svoja mama.

Foto: hitfm.be

Dženifer i Mark ne vole da pričaju o privatnom životu, pa s’ toga i čudi činjenica da je Dženifer podelila gore pomenute video montaže.

Foto: instagram.com

To nam govori da možda Dženifer želi da ih uputi baš u tom smeru, jer ipak su oba roditelja u svetu muzike. Možda postanu i glumci?

Foto: latina.com

Nažalost, rođendan su ovi klinci proslavili u porodici sa razvedenim roditeljima. 2011. godine su najavili da će se rastaviti, a Mark je podneo papire za razvod godinu dana kasnije. Od tada pa do 2016. je navodno Dženifer povremeno bila u vezi sa svojim bivšim igračem Kasperom Smartom. Od 2017. godine je počela da se zabavlja sa bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom.

Evo i kako su blizanci proslavili svoje rođendane.