Nije htela da se uda pre 40, muškarci je obožavali: Danas ima 46 godina i ovako izgleda!


Kameron Dijaz se povukla iz glume i ta neka vrsta penzionerskog života joj, izgleda, odgovara. Tome svedoče i najnovije fotografije u kojima je možemo videti kako sa osmehom na licu kupuje namirnice. I uverite se i sami, da ste je videli negde na pijaci, ne bi je prepoznali ni da počnete da se otimate za tu poslednju pečenku koju planirate da spremite za Božić!

©Image Source

Kameron ne radi više na filmu, ali ima dosta toga što je zanima.

Pomagala je svojoj najboljoj drugarici Gvinet Paltrou da isplanira svoje venčanje sa Bredom Falhukom (Brad Falchuk) i uživala je u “penzionerskom” životu sa svojim dragim mužem Bendžijem Medenom (Benji Madden). A interesantno je i to što je njen muž, baš pre nekoliko nedelja, odlučio da joj zahvali što mu je omogućila da bude najbolja verzija sebe!

Za njen rođendan, minulog leta, napisao je: “Ima toliko toga što mogu da napišem, toliko toga me čini ponosnim na tebe i na to koliko si posebna! Hvala ti što si mi najbolji prijatelj i moj partner, i što si me povela na ovo putovanje zvano BRAK.”

©Image Source

“Način na koji živiš ovaj život i saosećanje koje poseduješ prema svetu prosto sija kroz tvoja oka dva, i ti me jednostavno inspirišeš da budem najbolji što mogu u ovom mom životu. Najrealnija si! Toliko sam ti zahvalan što sam tvoj Uvek i Zauvek, i na to što mogu da te nazovem mojom Jednom Jedinom!”

Par se venčao 2015.

Prošle godine je Kameron priznala da je njen muž totalno različit od nje, ali da su “oboje dovoljno čudni” da mogu biti zajedno.

©Image Source

Inače, Kameron Dijaz je rođena 30. avgusta 1972 i sada ima 46 godina. Nekada je bila model i jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu. Sada je jedan od najupornijih boraca za očuvanje životne sredine. Veoma rano je kupila “Prius” i stalno pokušava, što preko socijalnih mreža – što preko javnih tribina, da širi svest o klimatskim promenama.