NEVEROVATAN SNIMAK! Ruski pilot DOLETEO NA METAR od Amera – usledila MOMENTALNA BEŽANIJA (VIDEO)


Možda se u javnosti već 30 godina tvrdi da je suparništvo između Sjedinjenih Američkih Država i Rusije gotovo, ali to nikada nije bila istina. Uvek su se negde u senci nadmetali, a samo ponekad njihove čarke dođu u javnost. Šta mi znamo šta se dešava u svetu tajnih službi, na nebu ili u svemiru?

Svet je tim velikim silama kao tabla Rizika. Postavljaju svoje zastavice jedni oko drugih, igraju razne političke igre, ponižavaju jedni druge, hvale jedni druge, zabadaju noževe u leđa jedni drugima, gledaju se u oči i lažu. Tako da i ne čudi ako u javnost dospe neki snimak njihovog sukoba. Ovo, što se desilo 31. januara, 2019. je samo jedan u nizu takvih.

To je novi i izgleda da je stvaran video koji prikazuje kako ruski borbeni avion u bliskom letu skreće prema američkom borbenom lovcu F-15 tokom leta presretanja. Nezvanično, incident se desio iznad Baltičkog Mora.

Na snimku možete videti ruski Su-27 Flanker koji skreće direktno prema F-15 i primorava američkog pilota da skrene u tu istu stranu i tako izbegne sudar u letu.

Foto – Pixabay

Ovaj video nam dolazi samo jedan dan nakon sličnog videa na kome smo mogli da vidimo kako ruski Su-27 presreće švedsku izviđačku letelicu iznad Baltičkog Mora.

Taj incident se navodno desio juna meseca 2017. godine. Kurs kojim se kretao NATO avion bio je tačno iza jednog od aviona Vlade Ruske Federacije. Zato je Ministarstvo Odbrane Ruske Federacije poslalo Su-27 na kurs presretanja. Ministarstva Ruske Federacije i NATO-a još uvek nisu komentarisale snimak.

Komentari na socijalnim mrežama su počeli da pljušte čim se video pojavio.

Prema korisniku qlswtwen530“NATO avion je uhvaćen sa spuštenim gardom… kao kada mačka lovi miša”. Negde u isto to vreme korisnik Archangel Gabriel je napisao: “Nisam video ništa što bi ličilo na čin agresije od strane ruskog aviona…”

Foto – Pixabay

“Šta pa Amerikanci rade iznad Baltika?”, rekla je osoba koja se potpisuje kao GeeHardy.

Slično mišljenje ima i korisnik Wayne Clarke: “Američki borbeni avion iznad Baltika? Da se nije izgubio? Oko 11,000km je od granice Amerike a baš pored ruske vojne baze. A sada ćemo da krivimo Ruse? Kako bi se Amerikanci osećali da nekoliko Migova preleti iznad Njujorka?!”