NEMA MU RAVNOG: 14 prelepih poznatih žena sa kojima se Bred Pit zabavljao ili viđao u tajnosti


Pre nego što se Bred Pit razveo od Anđeline Džoli, ovaj otac petoro dece morao je prvo da se pozdravi sa životom najpoželjnijeg neženje Holivuda. Tokom kasnih 80-ih i 90-ih godina Bred je menjao devojke češće nego svoju frizuru, i povezivali su ga sa mnogim poznatim glumicama. Da li je Bred ulazio u neke ozbiljnije veze sa tim glumicama ili ne, to može samo on da vam kaže, ali nevezano za to, mi možemo pogledati unazad i videti koje su to devojke koje su pale na njegove “čari”.

Dženifer Aniston

Foto: diarioshow.com

Sa Dženifer Aniston je Bred Pit bio punih 7 godina, tj. 5 godina u braku i 2 godine u zabavljanju. Neki spekulišu da je glavni razlog za njihov razlaz hemija koja se osetila između Breda i Anđeline Džoli na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith” 2005. godine. Te iste godine su se Dženifer i Bred razveli.

Gvinet Paltrou

Foto: twitter.com

Gvinet i Bred su se zabavljali 3 godine, a upoznali su se na snimanju filma “Sedam”. Iako su se razišli, ovo dvoje su još uvek dobri prijatelji.

“Definitivno sam se zaljubila u njega. Bio je tako divan i sladak! Stvar je u tome što ja nisam bila spremna, a on je izgleda bio previše dobar za mene,” rekla je Gvinet u toku jednog intervjua.

Kristina Eplgejt

Foto: radaronline.com

Ovo dvoje su bili u vezi još 1989. godine. Tada je ona njemu bila pratilja na dodeli MTV nagrada… tj. on je njoj bio pratilac, pošto je ona tada bila mnogo popularnija od njega. Međutim, na toj dodeli nagrada je Kristina odlučila da ode kući sa drugim momkom, za šta ona danas priznaje da nije bila baš dobra odluka…

Džulija Ormond

Foto: pinterest.com

Džulija Ormond i Bred Pit su još 1994. godine bili u vezi. Oni su inače glumili ljubavni par u filmu “Legenda o Jeseni” . Veza im nije nešto dugo trajala, ali Džulija nikada ništa nije imala loše da kaže od ovom glumcu. Baš naprotiv, skoro sve glumice koje su bile sa Bred Pitom u ljubavnoj vezi imaju samo reči hvale za njega.

Đina Dejvis

Foto: hdimagelib.com

Dakle… na snimanju filma “Telma i Luis” Bred je upoznao lepu glumicu Đinu Dejvis. To je bilo još 1991. godine. Ljudi bliski produkciji su u to vreme govorili da su se Đina i Bred tajno zabavljali u toku snimanja filma.

Kler Forlani

Foto: imgur.com

Opet, ovo dvoje se upoznalo u toku snimanja filma “Upoznajte Džoa Bleka”. Zabbavljali su se oko godinu dana, a onda je počeo da se jada Dženifer Aniston…

Tandi Njuton

Foto: eonline.com

Ovde je u pitanju film “Intervju sa Vampirom”. Sa njom se zabavljao 1994. godine, a te iste godine se zabavljao i sa Džulijom Ormond.

Demi Mur

Foto: notinerd.com

Nezvanično se ovaj par zabavljao u toku 90ih godina. Ali nećete verovati nisu se upoznali na snimanju filma…

Džulijet Luis

Foto: diaforetiko.gr

U toku 90ih godina, ovo dvoje su bili u vezi oko 3 godine. Snimali su zajedno čak 2 filma tokom tog perioda (“Premlada za smrt” i “Kalifornija”). Tada je Luis imala 17 godina.

“Ne mogu ništa reći ili otkriti o Bredu što bi jednu inteligentnu osobu interesovalo. Tada sam bila mlada, išla sam u srednju školu, od tada je prošlo mnogo vremena… Bila je to lepa veza sa duhovitim i veoma inteligentnim momkom. Onda se završilo, a on je postao neverovatno popularan.”

Elizabet Dajli

Foto: eightiess.tumblr.com

Nikada niko nije pričao o ovoj vezi jer je bila veoma kratka. Niko je nije komentarisao ni tada ni sada. Međutim, može se videti sa starih fotografija da su bili bliski.

Katja von Garnier

Foto: vov.vn

I ovo dvoje su bili u veoma kratkoj vezi tokom 90-ih godina. 2009. godine su ponovo viđeni kako razgovaraju na premijeri filma “Prokletnici”, pa je naravno žuta štampa krenula da priča o nekakvoj aferi. To nije imalo veze sa istinom. Međutim, primetno je veliko poštovanje koje gaje jedno prema drugom.

Šelejn Makol

Foto: popsugar.com

Bred i Šelejn su se upoznali na snimanju TV serije “Dalas”, a Šelejn je tada imala samo 15 godina. Bred je inače 10 godina stariji. Njihova veza nikada nije javno potvrđena, ali istina je da su bili veoma bliski.

Robin Givens

Foto: lady.tsn.ua

Zabavljali su se u toku 80-ih godina, a u to vreme je Robin bila supruga Majka Tajsona. Međutim, njemu ova afera ni malo nije smetala. To je i rekao u toku jednog intervjua:

“Nema nikog kod kuće, ja je ostavljam samu, a tada se ona sastaje sa Bredom. On tada nije bio Bred Pit, bio je samo mali sladunjavi momak. Verovatno je svoje telo prodavao za novac, ili tako nešto, ne znam, ali je bio veoma lep.”

Džil Šoulen

Foto: elizabethelechi.com

Ovo dvoje su glumili zajedno u filmu… da ne poverujete zar ne? To je bio film “Bežanje sa časova” iz 1989. godine i ljubav je trajala samo 3 meseca. U toku tih 3 meseca Bred je nju zaprosio, a ona je kao odgovor dala raskid. Kasnije je Bred priznao: “Zvala me je dok sam bio u Los Anđelesu i plakala mi preko telefona. Bila je veoma usamljena. To je bila prava dama. U tom trenutku ja nisam bio poznat. Nisam imao novca. Imao sam samo 800 dolara, a 600 sam potrošio za kartu iz Los Anđelesa do Mađarske, da bi je video.”