NEKOM BRAK, NEKOM RASKID: Veliki horoskop otkriva šta vas čeka u ljubavi u 2019. godini


2018. godina je već istorija, a isto tako i sve ono što je bilo u njoj. Sve te suze, neprospavane noći, romantični susreti bez dobrog ishoda, neobavezna flertovanja, romantični sastanci sa dobrim ishodom, neuspesi, uspesi, itd. Međutim, koga briga šta je bilo u prošloj godini? Osvrtanje je mnogo loše za vaš vrat. Možete da se ušinete ili sapletete o nešto što stoji tačno ispred vas.

Zato je bolje da gledamo na ono što je tu, pored nas, ili ispred nas. A to što je ispred vas je ono što vam piše u zvezdama. Pitali smo astrologe šta bi to moglo da nam se desi, kakve nas zavrzlame, iznenađenja i susreti očekuju i da li ćemo pronaći tu osobu svog života. Evo šta vas čeka u 2019. godini.

Ovan

Foto: astrostyle.com

Ova godina će vam, za razliku od minulih, doneti nekog ko stvarno želi da bude sa vama. Nekoga ko će posvetiti svoje vreme i svoju ljubav nekom višem cilju. Zato, nemojte pokušavati da glumite neku “hladovinu” kao prošle godine jer to niste vi. Vi kada nešto počnete da radite i kada se posvetite, vi gledate da sve odradite celim srcem. Biće vam potrebno malo strpljenja da sve “legne na svoje mesto”, ali kad pa ne treba da uložite i malo strpljenja? Samo napred!

Bik

Foto: astrostyle.com

U ovoj godini više nećete biti strpljivi sa ljudima oko sebe. Biće vam preko potreban taj vaš prostor u kome ćete se osećati kao “svoj na svome”. Tvrdoglavi ste po tom pitanju bili i u prošloj godini. Spustite svoje štitove koje ste sagradili zbog propalih veza i prijateljstava. Potreban vam je neko ko će vas razumeti.

Blizanci

Foto: astrostyle.com

Vi ne želite da budete sami. To vas izjeda. To vas uvodi u depresiju. Ova godina će biti potpuno drugačija od vaše prošlosti. Naći ćete neku ljubav za sebe i to će vam biti dobra motivacija za sve, uključujući i za nova druženja, poslove, itd. Ta usamljenost će postati avantura i karijera koja obećava.

Rak

Foto: astrostyle.com

U ovoj, 2019. godini, ćete konačno prestati da gledate na prošlost i propale ljubavi tako tragično. Bacate te lance od sebe i upoznajete ljude koji će biti bolji za vas. Ti ljudi vas neće povrediti.

Lav

Foto: astrostyle.com

Ove godine će vaš ego na kratko odraditi jedno prinudno sletanje na zemlju. Na to će vas navesti razočarenja u ljubavi, međutim, neće vas to uništiti. Ne. To će vas učiniti boljom osobom. A u tom periodu imaćete jednu osobu koja će stalno biti pored vas. Trudiće se da vas zaleči svojom ljubavlju, a u međuvremenu, vi ćete baš tu osobu gledati kao običnog prijatelja. Ta osoba zaslužuje mnogo više.

Devica

Foto: astrostyle.com

2019. godina će vama Devicama spasiti prethodno izgubljenu veru u ljubav. Nemojte da budete toliko strogi prema sebi i da mislite da ne zaslužujete da vas neko zavoli. Ova godina će biti ta u toku koje ćete se zaljubiti “do ušiju”.

Vaga

Foto: astrostyle.com

One Vage koje su u nekoj ozbiljnoj vezi su sigurne što se tiče ove godine. Ta veza će ići samo uzlaznim tokom. Čeka vas divna budućnost sa tom osobom. Međutim, one Vage koje su još uvek same, moraće i ove godine dobro da se potrude da bi pronašle novu ljubav.

Škorpija

Foto: astrostyle.com

Vratite tu veru u ljubav! Nemojte da gurate od sebe svakoga ko vam priđe! Ove godine gledajte da otvorite svoje srce. Zato, kada vam neko priđe, i sviđa vam se vi stanite i popričajte sa tom osobom. Pružite priliku. Nemojte stalno da pravite jednu te istu grešku, a da kasnije kukate kako vas niko ne želi i kako nemate sreće u ljubavi!

Strelac

Foto: astrostyle.com

Prošle godine su vam bile u znaku propalih ljubavi. Stalno ste svoje vreme trošili na one koji vam ne uzvraćaju ljubav. Međutim, tome je došao kraj, barem za većinu Strelaca. Ali ne baš onako kako vi mislite. Ove godine ćete početi da volite sebe i shvatićete da ste vi najvažnija osoba na celom svetu. Organizujte svoj život, glavu gore, i planirajte budućnost kako treba. Stalno negodovanje i negativni stavovi vas nikud neće odvesti.

Jarac

Foto: astrostyle.com

2018. godine ste mnogo brinuli. Toliko ste bili opterećeni poslom da niste ni malo vremena imali za sebe. Ove godine gledajte da se opustite i da uživate. Planirajte neke avanture i dajte sebi slobodu inače ćete prsnuti po svim šavovima.

Vodolija

Foto: astrostyle.com

U ovoj godini nećete upoznati sledeću ljubav, ali ćete upoznati osobu koja će vam promeniti život. Može da bude to i osoba koju ste poznavali odavno ili neka nova koju ste sreli dok ste čekali u redu u banci. Šta god da bude, nemojte da se povlačite. Ta osoba, nevažno da li će ostati zauvek u vašem životu, će učiniti sve da vi budete bolja osoba.

Ribe

Foto: astrostyle.com

Prošlih godina ste, što se tiče ljubavi, mnogo trpeli. Verovali ste u tu ljubav i pokušavali da je gradite, a milion puta ste mislili da je kraj. Sav taj trud će se ove godine konačno isplatiti, a vaš odnos će postati stabilan, brižan i ispunjen onom pravom ljubavlju.