Naučnici odlučili: Ovo je žena sa idealnom figurom!


De gustibus non disputandum est

– Ovo je poznata latinska izreka koju smo svi izgovorili cirka hiljadu puta. Ona bi značila na našem jeziku (ili jezicima, kako god vidite ovaj naš region) da o ukusima ne treba raspravljati. Verovatno se svi slažemo sa tom izrekom.

Što se tiče muškog ukusa za žensku lepotu, tu ne možemo da budemo više podeljeni. Neki momci vole mršave cure, drugi malo više “popunjene”, treći mišićave, itd. Međutim, jedna cura izgleda da je nešto kao “zlatna sredina” pa je uspela da ujedini većinu muškaraca. Ona se zove Keli Bruk (Kelly Brook), britanski model, glumica i voditeljka na televiziji. Poznata je po svom radu u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama kao i po ulogama u seriji “One Big Happy” i filmovima Pirana 3D, Italijanski Posao, Absolon, itd.

Pored svega ovoga, Keli Bruk je takođe do sada bila proglašena za modnu ikonu godine, seks simbol, a 2005 je bila proglašena i za najseksipilniju ženu na svetu od strane časopisa FHM.

Sada, je prema istraživanju univerziteta u Teksasu, ova cura proglašena za ženu sa najsavršenijim telom.

U toku istraživanja uzimani su parametri kao što je visina, težina, dužina kose, oblik lica, itd.

Na kraju se ispostavilo da žene greše kada za sebe kažu “trebalo bi da smršam” i “debela sam”. Ta “treba da smršam” figura je po ovom istraživanju u stvari ideal ženskog tela. Ona zrači zdravljem, lepotom, a i privlači muške poglede.

“Ova devojka ima prirodan izgled i savršena je!” rekli su ovi istražitelji.

Pogledajte fotografije i recite nam, da li se vi slažete sa ovim naučnicima?

Foto – Instagram

Foto – Instagram

Foto – Instagram

Foto – Instagram

Inače, Keli Bruk je rođena 23. novembra 1979. Tako je! Ove godine ulazi u svoju petu deceniju a aktivna je u svetu modelinga još od 1997. godine.