NAJVEĆE TAJNE NAJMOĆNIJE ŽENE SVETA: Melaniju Tramp cela Amerika prezire više nego ikad, a evo iz kog užasavajućeg razloga


Jedna od najpoznatijih “prvih dama” na svetu je naravno Melanija Tramp. Pritom je ova žena jedna od najlepših na svetu, tako da imamo i to. Ona je Prva Dama Amerika i treća supruga Predsednika Trampa. Dobro, kada kažemo da je neko lep, to je nekako lično zapažanje. Ne mora da bude isto kod svakog. Neki mogu reći da je previše “radila” na sebi pa izgleda malo plastično.

Ne zna se mnogo detalja o Melaniji Tramp. Znamo da govori više jezika, da ne voli mnogo da se meša u politiku i da nipošto ne želi da razmazi sina. Poznato je i to da joj govori baš i nisu nešto jer su često puni raznih plagijata. Ili je ona previše okrenuta korišćenju tuđih govora, ili bi neko odgovoran za političke kampanje porodice Tramp trebao da dobije otkaz. Bilo kako bilo, skupili smo nekoliko činjenica koje će vas iznenaditi.

Melanija Tramp je rođena 1970. godine u Sloveniji, tj. Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Ona je prva Prva Dama Amerike koja je rođena u nekoj komunističkoj zemlji.

Foto: lifedaily.com

Sa 18 godina se preselila u Italiju gde je počela da se bavi modelingom. Posle se preselila u Pariz a onda početkom devedesetih u Ameriku.

Foto: dailymail.co.uk

Sa 5 godina je krenula da se bavi modom a u prvoj reklami se pojavila sa 16 godina.

Foto: dailymail.co.uk

Melanija ni jednom do sada nije unajmila dadilju da joj čuva decu. Kada joj se rodio sin, 2006. godine ona napušta karijeru modela i posvećuje se porodici. Njen stav je da su roditelji ti koji su odgovorni za svoju decu.

Foto: rightwingnews.com

Melanija je jednom rekla da ne želi da razmazi svog sina, međutim, on ima ceo sprat u “Trampovoj Kuli”.

Foto: providr.com

Melanija brine o izgledu enterijera svakog od njihovih poseda.

Foto: alphatv.gr

Melanija i Donald Tramp su se upoznali na nedelji mode u Njujorku 1998. godine. Donald se tada viđao sa drugom ženom, ali je za svaki slučaj tražio Melanijin broj. Na kraju je Melanija uzela njegov broj, da ne dođe posle do neke zabune.

Foto: providr.com

Melanija je “cica sa naslovnice” nekoliko poznatih magazina uključujući “Vanity Fair”, “Glamour”, “Vogue”, i “GQ”.

Foto: providr.com

Melanija je pravi poliglota. Govori slovenački, nemački, francuski, engleski, i srpski.

Foto: providr.com

Nije samo to. Melanija je svojevremo upisala i Univerzitet za arhitekturu i dizajn u Ljubljani ali ga nije završila.

Foto: huffpost.com

Naravno, samo da bi upisali ovaj fakultet morate da imate neko predznanje i stepen inteligencije, pa to samo dokazuje da ona “nije samo neki tamo foto model”.

Foto: telegrafi.com

Melanija je vremenom naučila kako da razvija posao, tako da je stvorila svoje kolekcije satova, nakita, i kozmetike za lice.

Foto: vox-cdn.com

Melanija se, kao što smo već naveli, bila foto model. Za taj posao morate da imate određenu građu, pa samim tim i ne čudi što je Melanija jedna od najviših Prvih Dama u istoriji SAD.

Foto: pinimg.com

Melanija je, kao i svaka druga pametna žena, napisala predbračni ugovor pre stupanja u brak sa Donaldom Trampom. Uslovi tog ugovora nikada nisu objavljeni.

Foto: express.co.uk

Melanija ima polu-brata po ocu, Denisa. Mlađi je od Melanije i navodno je nikada nije upoznao.

Foto: providr.com

Melanija je u jednom intervjuu priznala da privatno voli da priča o politici, ali ne u javnosti.

Foto: providr.com

Donald joj je prvi muž i jedini (do sada), a ona je njemu treća supruga. Prva žena mu se zvala Ivana sa kojom je bio u braku od 1977. do 1992. godine. Druga supruga mu se zvala Marlom Mapls, a sa njom je bio u braku od 1993. do 1999. godine. Nakon toga je oženio Melaniju 2005. godine.

Foto: providr.com

Melanija otvoreno priča o tome kako mrzi sajber-maltretiranje i zlostavljanje.

Foto: providr.com

Melanija je jednom priznala da je veliko zanovetalo i svađalica i da Donald Tramp nikada nije mogao da joj kaže šta da radi.

Foto: providr.com

Bračni par Tramp je venčanje iskoštalo milion dolara. Melanija je tada nosila Diorovu venčanicu od 100,000 dolara.

Foto: providr.com