“NAJRUŽNIJA MLADA” na svetu odlučila je da se promeni: Kad vidite kako izgleda 8 GODINA KASNIJE, NEĆE VAM BITI DOBRO!


Šta bi vi uradili da vam fotografija sa venčanja postane viralna u roku od nekoliko dana? Ali ne zbog nečeg smešnog što se dogodilo za vreme venčanja. Ne zbog toga što ste poznati. Već zbog toga što ste “ružni”? Ovakav košmar se dogodio jednom paru iz Rusije čija su imena (hvala Bogu) ostala nepoznata javnosti. Čim su objavili fotografije sa svog venčanja na jednoj od socijalnih mreža, neko je odlučio da ih iskopira i postavi na neki drugi sajt i tako se nastavilo u nedogled. Mlada je postala poznata kao “najružnija mlada na svetu.”

Sve se izdešavalo pre 8 godina, a fotografije sa ovog venčanja i dalje plutaju internetom sa istom dozom ruganja kao i prvog dana. A mladi par je odmah nakon venčanja i “curenja” fotografija rešio da se udalji od javnosti i praktično su nestali iz Moskve.

Foto – Twitter

Pod Pritiskom

Ponos mladog venčanog para se slomio pod pritiskom javnosti. Iako postoje određeni pokreti koji se bore za pozitivan stav prema izgledu tela svake individue, to je bitka koju niko ne može da dobije. Mišljenja drugih će nas uvek lomiti, koliko god da imamo zdravo samopouzdanje. Nakon što su fotografije objavljene život ove žene je bio praktično uništen Internet mržnjom. Svaki napisan članak o ovom paru i svaki objavljen komentar su praktično postavljali još po jedan ekser u kovčeg njihovog pređašnjeg života.

Kao odgovor na sve to, ova mlada je odlučila da uzme stvari u svoje ruke, da prestane da plače i da uradi nešto povodom svega toga. Ona je prošla kroz dramatičnu fizičku transformaciju. Rezultati su zaista zapanjujući.

Totalna promena

Sedam godina nakon venčanja, jedan reporter je rešio da pronađe ovaj par i vidi kako danas žive. Nije uspeo ni da prepozna mladu. Za sedam godina je uspela da smrša zahvaljujući rigoroznoj dijeti, vežbanju i liposukciji.

Morala je i da stavi nastavke na kosu i da odradi par plastičnih operacija na licu i ostatku tela.

Što se tiče njenog odnosa sa mužem, isto je kao i prvog dana i nastaviće se tako.

Foto – Twitter

Da da, to je ta ista mlada.