Najjači momenat u ljubavnom zanosu Lejdi Gage i Bredlija Kupera je reakcija Irine Šajk


Svako ko je i malo pratio vesti, socijalne mreže ili portale u poslednjih nedelju dana čuo je za ovogodišnju dodelu Oskara i barem neki snimak sa iste te manifestacije. Jedan od najpopularnijih momenata sa dodele Oskara je i priznanje Američke filmske akademije za najbolju originalnu pesmu u filmskom ostvarenju. Taj Oskar je dodeljen Lejdi Gagi koja je zajedno sa Bredlijem Kuperom briljirala u filmu “A Star is Born”.

Lejdi Gaga i Bredli su inače za vreme cele manifestacije, veoma teatralno, izveli uživo pobedničku pesmu “Shallow” pred zapanjenim auditorijumom. Kažu ljudi da je sve prštalo od hemije između ovo dvoje. Meutim, možda su samo dobro odglumili…

Tu su počele da se stvaraju i teorije o tome kako između Bredlija i Gage postoji neka romansa, pa su čak razni mediji počeli da pišu i o tome kako je Lejdi Gaga raskinula svoju veridbu zbog Bredlija Kupera. A sve to, čitav nastup, od početka do kraja, pratila je Bredlijeva supruga Irina Šajk.

Da je stvarno nešto tu bilo sumnjivo i da su ovi pisci tekstova iz “žute štampe” pogodili nešto Bredlijeva supruga ne bi onako grlila Lejdi Gagu.

Foto – ©Instagram

Međutim Internet nije mirovao i pored toga. Skoro sve socijalne mreže su gorele od korisnika koji su počeli da se šale na račun glumačkog para i njihovog odnosa na sceni. Kao da nikada nisu gledali ni film ni predstavu…

Oni su počeli da se pitaju koliko će dugo poznata manekenka da izdrži u tim trenucima kada su Bredli i Gaga bili nos uz nos.

Neki su zahtevali da Oskar ode Irini Šajk zbog onog zagrljaja.

Lejdi Gaga je inače u gostovanju na jednoj američkoj televiziji rekla da je Bredli ceo nastup isplanirao i da je sve, do zadnjeg detalja bilo izrežirano, uključujući i njihovu glumu u toku nastupa.

Pored ove pobedničke, za Oskara je u kategoriji originalnih pesama u filmskom ostvarenju bile još četiri kompozicije uključujući:

– All The Stars (Black Panther);

– I’ll Fight (dokumentarac RGB);

– The Place Where Lost Things Go (Mary Poppins Returns);

– When a Cowboy Trades His Spurs for Wings (The Ballad of Buster Scruggs).