MUŠKARCI, EVO KAKO DA PROVALITE: 20 očiglednih znakova da vas devojka vara ili razmišlja o prevari


Ništa ne ume toliko jako da vas udari kao saznanje da vas neko vara. Vi ulažete u tu vezu i pripremate polako put ka “nečem boljem”. Možda planirate da je zaprosite, ali nešto ne štima. Od jednom je postala hladnija ili vas stalno nešto kritikuje. Možda ne želi ni nikakav romantični kontakt sa vama ili od jednom prestaje da se javlja na telefon kada je pored vas. Reći će da je to jer ne želi da vam iko smeta, a možda se i javi, pa napusti prostoriju jer “njena majka” ili “uneti ime najbolje drugarice ovde” ima neke lične probleme o kojima mora da priča sama.

To je kraj svega što je dobro. Veza za koju ste mislili da je na dobrom putu, u stvari stoji na staklenim nogama. Odoše sve te godine u đubre. Nema više tog samopouzdanja. Nema više vere u ljude.

Sve ode “dok ste rekli keks”. Nije vaša krivica… ali ode.

Što je najgore, takve stvari uvek dođu kao veliki šok. Međutim, ima mnogo jasnih znakova na koje morate da pazite. Mnogo toga vas može upozoriti da ona nešto radi iza vaših leđa i da trebate da se spremite za “ono najgore”. Ako vaša devojka, radi bilo šta od onog što ćemo vam navesti, “bolje skupljajte prnje”.

Novi prijatelj

Foto: lifebuzz.com

Vaša devojka ima novog drugara. Odmah počnite sa planiranjem sledeće veze. Od toga nema nazad. Muškarci nemaju drugarice. Svi mi znamo kako to funkcioniše. Još ako krene da menja raspoloženje kada priča o njemu… Ma šta pa ona ima da priča o njemu?

Odbija da odgovori na neke pozive kada je sa vama

Foto: lifebuzz.com

Taj novi prijatelj… Znate? Može on da bude u telefonu kršten i “Baba Milomirka” ali ako ona neće da se javi toj “mami”, “babi”, “random drugarici”, ili “koleginici” jer su joj kao dosadne ili “ne može sa njima sada da priča i zna zašto je zovu” ta laže. Neće da se javi, jer je verovatno taj neko sa druge strane linije. Može da bude i da joj nije do razgovora, ali ako je to samo još jedna od vaših sumnji… to je to.

Krije telefon

Foto: lifebuzz.com

Stigne poruka, ona ne pogleda dok ste sa njom. Idite po vodu i vratite se posle pola minuta. Pratite reakciju. Ako drži telefon i odmah ga ostavi ili ako uopšte sklanja telefon kada se približite, dobro se pazite.

Novi razlozi za zanovetanje

Foto: lifebuzz.com

Dobijete viku, a veze nemate šta ste uradili pogrešno. Jel vam je to poznato? Svi mi imamo manjkavosti, ali nisu naglašene u očima onog ko je zaljubljen u nas. Kada ljubav prestane, sve te mane počinju da nerviraju. Ta veza ide u propast. Napustite brod koji tone, pre nego što i vas povuče na dno.

Manjak vremena

Foto: lifebuzz.com

“Nemam vremena da se vidimo – moram mami da pomognem nešto; jao nemaš pojma kakve probleme ima moja sestra, moram da ostanem pored nje; tetki da odnesem lek, pa ne mogu…”

Sve manje vremena provodite zajedno. Nebitno da li je razlog posao ili porodica, to vreme se nađe ako nekoga volite. Ili želite da provodite vreme sa nekim ako ga volite, ili nemate nikakvu nameru da nastavljate vezu i počinjete da hladite varnice.

Pričate, ali njen um nije u razgovoru nego u telefonu!

Foto: lifebuzz.com

Ako ona u razgovoru gleda društvene mreže, skroluje slike na instagramu, ili piše poruke i klima glavom, ta vas ne sluša ni reč. Ponoviće ona poslednju rečenicu, ali je jednostavno nije briga. Da je briga, gledala bi vas u oči, bila bi u vašem zagrljaju, itd. Tako da bi trebali da se spremite za otkazivanje te večere koju ste planirali za Dan Zaljubljenih. Zašto? Pa, “zaboraviće” na to da je taj četvrtak u stvari Dan Zaljubljenih. Baš se dogovorila sa majkom da ode do centra da kupe nešto, a ne ide da je razočara.

Mnogo je interesuje šta radite u koje vreme

Foto: lifebuzz.com

Nije ona “bezbednosna agencija” da zna svaki vaš korak. To devojke ne rade obično da ne bi gušile svog partnera. Ovo znači da mora da zna gde ćete da budete da bi mogla da realizuje “druge planove”.

Nova odeća, ali previše često

Foto: lifebuzz.com

Normalno je da devojka menja svoj imidž i stalno kupuje novu šminku ili novu odeću. Međutim, ako već postoji neka sumnja, bolje da obratite pažnju i na ovo.

Pričate, ali nije tu

Foto: lifebuzz.com

Ok, ruku na srce, možda se brine za nekoga u porodici. Mada, samo zaljubljenost može da natera nekog da baš mnogo “odluta”. Ako često razgovarate, ili ste negde u društvu i svima je zabavno, a ona je u nekim svojim mislima, znači da razmišlja o nekome.

Ako se suočite sa njom, a ona je previše tiha

Foto: lifebuzz.com

Svako ko je pogrešno optužen se brani. Ali ako je vi otvoreno pitate, a ona se odjednom utiša ili promeni temu, to može da bude veliki znak da ste pogodili šta se dešava.

Nema nikakve romantike

Foto: lifebuzz.com

Teško je sa nekim raskinuti. Ako se zaljubila u nekog drugog ona će hteti da vam raskine da bi bila srećna. Ali kako da vam raskine ako zna da će vas to povrediti? Zato dolazi do prestanka romantike i laganog udaljavanja. Nemojte da čekate da se desi “čudo”. Shvatite gde ste u vezi i tražite bolju. Ne gubite vreme.

Nemate romantiku, a ona kupuje provokativni veš?!

Foto: lifebuzz.com

Žene ne kupuju provokativni donji veš zbog sebe!

Nema više vremena za vaše prijatelje i vašu porodicu

Foto: lifebuzz.com

Organizujete porodični ručak iz nekog razloga. Ona nema vremena za to, ili dođe, ali “može samo sat, sat i po'” jer mora da pomogne “osobi X” za “to i to”. Stalno gleda na telefon. Ili odlazi is sobe u kupatilo i tamo telefonira. Kažem vam, shvatite dok nije kasno i bežite.

Emotivna zahlađenost

Foto: lifebuzz.com

Ovo se oseti. Drugačije vas gleda, ne želi da se držite za ruke “jer vam se znoje!?!?!?”, odbija vaš zagrljaj, strasti više nema… šta čekate!? Put pod noge.

Sanjari

Foto: lifebuzz.com

Ako počne da crveni i da se smeška kada joj dođe neka poruka, ta je negde drugde tek otpočela vezu. Nije bio smešan taj vic od pre 100 godina koji ste ispričali niti se raduje jer ste pobedili drugara u PES-u ili uspeli da rešite komplikovani problem na poslu. Ta se ne raduje zbog vas, nego zbog te provokativne poruke koju je upravo dobila.

Treba joj “da bude malo sama”

Foto: lifebuzz.com

Kada ste počeli vezu stalno je htela da bude sa vama. Sada joj je nešto potrebno da bude sama da “sredi misli”. Kada žensko počne tako da razmišlja vi tu ništa ne možete. Možete da probate da kupujete nakit, izmišljate razna iznenađenja, i budete najbolji “vitez u sjajnom oklopu” ali povratka nema. Ovu vatru ne vredi potpaljivati.

Napušta sobu da bi telefonirala

Foto: lifebuzz.com

Opet, ovo je najvažniji znak koji postoji. Čim ona ne želi da razgovara u vašem prisustvu nego ako ste u kolima čeka da odete da kupite cigare za nju “jer su joj naprasno nestale” ili napusti prostoriju i ode u kupatilo da razgovara. Čudne su te žene… Ako se to dešava, morate da počnete da se mirite sa situacijom i da pokušate da disciplinujete sebe. Hladite se i ublažavajte taj raskid. Sigurno dolazi.

Nije više opuštena kada je sa vama

Foto: lifebuzz.com

Teško pronalazite teme kada ste zajedno i stalno je nešto napeta. Obično se to lako oseti. Verujte, nije do vas, jednostavno nije više to to. Prosto.

Više ne pokušava da sakrije nervozu

Foto: lifebuzz.com

Ako nekoga volite i nije razlog vaše nervoze, vi ćete na svaki način da pokušate da budete barem nežni prema tom voljenom. Pa čak i ako vas devojka/ momak nerviraju zbog “tog i tog” vi pokušavate da sve održite “kako treba”. Međutim, ako je nju baš briga za vas jer… pa jer je pronašla nekog drugog, onda će u svakoj vašoj reči ili pokretu da pronađe neko poređenje sa tim drugim koji joj se sviđa. Sve će da joj smeta.

Drugi miris

Foto: lifebuzz.com

Da li ima nešto drugo što može da vam bude bolji pokazatelj da vas vara?! Praktično vam je na njenom vratu “nacrtano” VARAM TE! Ali ne, ona će reći da je štrcnula “ćaletovu” kolonjsku vodu ili da je “pronašla” neki stari parfem i da je to “ženski miris”. Znaš ti druže kako miriše ženski miris.

Beži!