MOŽETE LI DA ZAMISLITE NEDU UKRADEN OD PRE 40 GODINA? Pevačica objavila fotku bez FILTERA, FOTOŠOPA I SILIKONA!


Svi Nedu Ukraden znamo kao pevačicu zabavne muzike. Znamo je kao dobrodržeću stariju ženu sa glasom slavuja. Tj. mlađe generacije je znaju kao baku koja brine o svom izgledu, a starije generacije znaju koliko je ona stvarno baka. Neda Ukraden je rođena 1950. godine, a aktivna je u muzici još od 1967. godine. Ima preko dva miliona prodatih ploča pa samim tim možemo reći i da je jedna od najuspešnijih domaćih pevačica.

foto: Zorana Jevtić

Ovih dana je Neda Ukraden na svom Instagram profilu rešila celokupnu javnost da podseti kako je ona izgledala na početku svoje karijere, ali ne da bi pokazala “žal za mladost” već da bi pokazala lepotu žene onakvom kakva je.

©Instagram

Ispod ove objave, napisala je:

“Ja – 40 god ranije, London, Oxford str, i upravo sada!!! No filters, no fotoshop, no silikon, no false lashes, no false hair, no false cheeks! To je sto je!”

Na ovo je dobila na hiljade komentara i “lajkova” koji su podržali promociju prirodnog izgleda. To je naročito važno jer su svi krenuli nekom putanjom veštačkog. Dobro je da se jedna od starijih i uticajnijih dama javi po ovom pitanju.