MOLIĆE VAS ZA JOŠ: Evo šta morate da uradite kako bi svaki vaš poljubac bio savršen


Poljubac je najintimnija društveno prihvatljiva stvar koju možete da uradite sa svojim partnerom u javnosti. To je nešto što nikada nije ni moralo da uđe u modu jer je jednostavno prirodni način pokazivanja ljubavi. Dođe vam nekako kada osetite eksploziju emocija u sebi. Ništa drugo ne možete da uradite u tom talasu romantike već da iskažete. Kao što u besu neko po inerciji vikne, u borbi neko udari, tako u ljubavi poljubi.

Svaki prvi poljubac je dragocen. Ništa ne može da se poredi sa tom neizvesnošću. Sviđa vam se neko, ali nikada ne znate kada je taj pravi trenutak za prvi poljubac. Znojenje dlanova, drhtaj u grudima, srce kao da je neko rukom uhvatio i steže ga stalno. Ako ne poljubite, propustićete priliku. Možda ćete glumiti hladnoću i čekati sledeći momenat. Možda je to lakše. Međutim, eto – ta vaša simpatija vas grli, steže u svom naručju, naslanja svoju glavu na vašu… omakne se poljubac i šta sad? Kako da poljubite a da ne pogrešite?

#1 Usne moraju biti mekane

Foto: 18165-presscdn-0-1.pagely.netdna-cdn.com

Opustite svoje usne. Neka budu mekane. Tako je mnogo prijatnije.

#2 Nema žurbe

Foto: pad3.whstatic.com

Nikako ne požurujte taj jezik. Polako sve mora da ide, pa tako i poljubac jezikom. Prvo morate da proverite da li taj jezik ima dozvolu da “krene u akciju”.

#3 Dakle jezik u kutiju… osetićete kada treba krenuti “punom parom”

Foto: s3-us-west-2.amazonaws.com

#4 Pravi momenat

Foto: pad1.whstatic.com

Morate prvo da budete sigurni u to da partner misli isto što i vi kako bi se izgubili u poljupcu. Za to vam je potrebna prava intima.

#5 Dakle, polako sa francuskim poljupcem

Foto: stylesatlife.com

Francuski poljubac bi trebao da dođe kao proizvod strasti. On se suptilno prikrade u nedostatku mogućnosti za bolju alternativu. To vam je kao da nežno, polako tražite po partnerovim ustima. Kao da plešete poljupcem.

#6 Usne moraju biti glatke

Foto: dy6g3i6a1660s.cloudfront.net

Suve, ispucale usne nisu baš preporučljive. Trebali bi da koristite sredstva za negu usana. Odaberite onaj balzam za usne koji vama odgovara i koristite ga redovno.

#7 Lep zadah

Foto: lecroydental.com

Perite zube, koristite konac, ispirajte usta. Ako vas baš mrzi da perete zube posle svakog obroka, pa operite ih barem još jednom pre nego da odete na sastanak sa partnerom. Luk… ne.. ne. Molim vas nemojte da jedete ni beli ni crni luk, najmanje 3 dana pre nego da izađete sa partnerom.

#8 Osvežite dah

Foto: wru.edu.vn

Ako ne možete da stignete da operete zube pre sastanka (direktno sa posla idete na sastanak), ponesite makar žvake…

#9 Partnera bi trebalo da navedete da jedva čeka da vas ponovo sretne

Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Nemojte baš sve karte da otkrivate. Naterajte partnera da ostane u iščekivanju tog sledećeg poljupca i zagrljaja.

#10 Dobro pazite na reakcije partnera

Foto: thumbs.dreamstime.com

I u ljubavi i u plesu morate da pazite na pokrete partnera. U isto vreme taj partner pazi na vaše pokrete. Nema razmišljanja ni o čemu drugom, već se samo prepuštate tim pokretima i mozak je tu, u trenutku. To je jedinstvena prilika u kojoj sva čula, celo telo, pa i um rade u isto vreme, za isto vreme, za istu sekundu, za istu osobu.