Mekoli Kalkin ponovo sam u kući u hit reklami


Napokon je došlo vreme praznika, što znači da će mnogi sada da gledaju film “Sam u Kući”! To je poprilično dobar klasik u kome bogati klinac umalo nije ubio likove koji su pokušali da mu provale u kuću. Sada se Google uključuje u taj biznis angažujući Mekoli Kalkina da reprizira svoju ulogu Kevina Mekkalistera za potrebe reklame njihovih novih proizvoda.

Reklama nas vodi kroz seriju nostalgičnih momenata iz ovog legendarnog porodičnog filma, s’tim što sada Kevin može slobodno da pita Google da ga podseti da kupi više afteršejva ili da posluži kao uređaj za prismotru.

Lepo je videti kako bi izgledala jedna od verzija Reboot-a filma “Sam u Kući”, ukoliko bi neko rešio danas da ga napravi. Sigurno bi i bilo moguće, a moderna tehnologija bi bila jedan od ključnih elemenata. A takođe je ovo i jedna veoma pametna reklama jer pokazuje kako određeni produkti iz Googla rade. Međutim, sigurno ne bi iskoristili Google Home, baš kao Kevin, ali možete videti kako izgleda kada glasom dajete komande svojoj kući.

Uostalom, u narednom videu možete pogledati kako izgleda ta reklama.