Majka od 23 godine se porodila na način koji se viđa jednom u 480 godina


Jedan par iz Češke je oduševljeno čekao svoje prinove. Aleksandra i Antonin su bili još srećniji kada su čuli da čekaju više od jedne bebe. A nakon tog saznanja doktor ih je pozvao još jednom na nova ispitivanja. Ono što su pronašli je bilo neverovatno.

Tradicija

Foto – Malayalam.boldsky.com

Oba roditelja su u svojim porodicama imali blizance. Međutim, neće samo da nastave tradiciju, već će započeti novu.

Broj se promenio

Foto – pinterest

Nakon što su saznali za blizance, počeli su polako da pripremaju kuću i celu porodicu za to da ih neće zapravo biti troje… nego petoro!

Iznenađenje!

Doktor je opet pozvao Aleksandru na ponovni pregled… Opet iznenađujuće vesti. Nisu ni sanjali ovo…

5 beba

Foto – pinterest

Aleksandra je zvanično bila trudna sa 4 malene bebe, ali broj je opet narastao. Nakon nekoliko meseci na ultrazvuku, doktori su primetili i petu bebu!

Aleksandra je na to rekla,

Foto – pinterest

“Kada su konačno pronašli petu glavu, ja sam počela da plačem!” Postojale su šanse da ova 23-godišnja dama prekine trudnoću, ali je odlučila drugačije.

Vreme za porođaj

Foto – pinterest

Kada je došlo vreme za porođaj, doktori su se potrudili da na porođaju bude barem dva puta više ljudi nego što to obično biva… Na kraju je bilo 40 ljudi.

Quintuplet

Foto – pinterest

Žena je porodila 5 beba. Bilo je 4 dečaka i jedna devojčica. Pet dečaka: Danijel, Majkl, Aleks, i Martin a devojčicu su nazvali Tereza.

Dr. Alena Mekurova je na ovo rekla,

Foto – bloggersarena.com

“U našoj zemlji statistika rađanja se beleži još od 1949. godine. Nigde se ne spominje slučaj petorki. U Češkoj se petorke rađaju svakih 480 godina.”

Jedinstven porođaj

Petorke su rođene zdrave i porodica se povećala za isti taj broj. Tako da su postali porodica od osmoro ljudi. Veoma retko se dešava da se na svet donesu petorke, a svi mi eto jedva čekamo da pratimo njihovo odrastanje.

Da su živi i zdravi!