LEPŠA I OD KRALJICE KLEOPATRE: Sećate li se ćerke Majkla Džeksona? Nećete poverovati kako ona danas izgleda posle svih užasnih tragedija u svom životu


Majkl Džekson je iza sebe ostavio troje dece. Tu su Paris Džekson, Princ Majkl Džekson II i Majkl Džozef Džekson, Jr. Majkl je preminuo 25. juna, 2009. Njegova smrt se vodila kao ubistvo jer je kao uzrok identifikovan lek za spavanje koji mu je dao njegov doktor. Imao je samo 50 godina. Bio je u braku sa Debi Rou od 1996 do 1999. Zajedno su dobili dvoje dece, ali oboje preko veštačke oplodnje.

Životi njegove dece nisu bili laki. Bilo je dosta uspona i padova, međutim svako od njih je pronašao na kraju svoj put. Ovo je priča Paris Džekson.

Paris Džekson je dobila na značaju tokom govora koji je održala na sahrani svoga oca gde je pored svih glasina koje nikada nisu ni potvrđene ni opovrgnute, ona izgovorila:

“Ja samo želim da kažem da je moj tata bio najbolji tata kog možete zamisliti, i ja ga mnogo volim!”

Foto: youtube.com

Paris-Mišel Ketrin Džekson je rođena 1998. godine. Majka joj je Debi Rou, medicinska sestra sa kojom je Majkl bio u bračnoj zajednici do 1999. Nakon razvoda Majkl je dobio puno starateljstvo nad Paris.

Živeli su na ranču “Neverland”.

Foto: instagram.com

Neverland

To je čuveni masivni Santa Barbara tematski park. Paris je tamo živela sa svojim ocem, i braćom Majklom Džozefom i Princ Majklom.

Foto: en.wikipedia.org

Sakrivana od javnosti

Tokom odrastanja niko nije smeo da joj vidi lice. Stalno je bilo pokriveno velom jer je Džekson stalno dobijao pretnje da će ona biti kidnapovana. Nije ni to sprečilo paparace da stalno “love” taj momenat kada ona ne bi imala ništa preko lica.

Foto: lisawallerrogers.com

Kumovi su joj Mekoli Kalkin i Elizabet Tejlor

Foto: youtube.com

Zaštitnik

Nakon Majklove smrti nad decom je starateljstvo dobila Parisina baka Ketrin Džekson. Dala je sve od sebe da je zaštiti od paparaca i novinara koji su nastavili da šire razne spekulacije čak i nakon Majklove smrti.

Foto: youtube.com

Publicitet

Nakon očevljeve smrti svo troje su počeli sve više da se pojavljuju u javnosti, što preko TV-a što preko socijalnih mreža. Čak je kod Opre Vinfri u emisiji primila Gremi nagradu za životno delo u ime svog oca.

Foto: youtube.com

Bila je obična devojčica

Paris je pored te popularnosti donekle uspevala da se ponaša kao i ostala deca. Na primer, dok je pohađala kalifornijsku elitnu privatnu školu “Buckley”, igrala je softbol i bila je navijačica.

Foto: images5.fanpop.com

Sajber Zlostavljanje

Paris je za magazin “RollingStone” povodom napada na pevača Džastina Bibera 2016. godine izjavila da je i ona tako trpela razne napade koji su je doveli do tačke da je pokušala da izvrši samoubistvo.

“Ne razumem odakle tolika mržnja! To je mene jednom nateralo da pokušam da se ubijem.”

“Pokušala sam da se branim”, objasnila je. Pokušala sam da blokiram sve te hejtere, da ne čitam komentare… da ignorišem. Ali teško je… Kada ima toliko toga.”

Komentari na socijalnim mrežama i mržnja koja je bila usmerena prema njoj navela je da pokuša da se ubije 2013. godine. Nakon toga se sa socijalnih mreža povukla na dve godine. Kada se vratila, našla se u potpuno istoj situaciji…

Foto: caffetteriadellemore.forumcommunity.net

Nakon tih incidenata je otišla u jedan od najboljih centara za problematične tinejdžere “Alpine Academy” gde se potpuno oporavila. Bila je spremna da ponovo uživa u životu.

Foto: instagram.com

Glumica

Glumačku karijeru počela je glavnom ulogom u filmu “Ludonov Most i Tri Ključa”. Tu glumi mladog biologa za podvodni svet koji se sprijateljuje sa delfinima i upušta u neverovatnu avanturu.

Foto – IMDB

Ljubavni život

Na strane tabloida se pojavila i zbog navodnih veridbi sa ragbistom Česterom Katelavom i bubnjarem Majklom Snodijem. Na kraju se ispostavilo da je sve bila laž.

Foto: instagram.com

Ofarbala se u plavo, skratila kosu i počela da se oblači u “pank” stilu.

Foto: instagram.com

Časopis Flaunt je nedavno objavio fotografije strastvenog poljupca sa njenim momkom, Majklom Snodijem.

Foto: instagram.com

Od majke i polubrata Prinsa Majkla se skoro potpuno udaljila. Bliska je samo sa svojom bakom.

Foto: instagram.com

Na tviteru se skoro opet oglasila zbog svih negativnih komentara:

“Nažalost, negativnost se uvek dobro proda. Pozivam vas da ignorišete sve gluposti i parazite koji, pišući klevete o mom ocu pokušavaju da izgrade svoje karijere.”

Foto: instagram.com

Džeparac od 8,000,000 dolara

Nadamo se samo da će sva ta mržnja uskoro prestati i da će ova devojka uspeti da počne neki normalan život. Ima sve pogodnosti za to, tj. ukoliko pričamo o finansijskoj bezbednosti, nema šta da brine. Sva tri deteta Majkla Džeksona su osigurana za ceo život. Svake godine za džeparac dobijaju 8 miliona dolara iz nasledstva koje im je ostavio njihov otac.

Foto: instagram.com