Krenula maminim stopama: Ovu mladu glumicu gledate u novim serijama, a ne znate da joj je Anica Dobra majka!


Verovatno niste ni slutili da je prelepa glumica koja se pojavljuje u seriji “Koreni” Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, naše čuvene glumice koju pamtimo po izuzetno zapaženim ulogama u filmovima “Sabirni centar”, “Tito i ja”, “Crni bombarder”, “Ivkova slava” i mnogobrojnim serijama. Danas sa ponosom može da predstavi svoju naslednicu.

Cover image credit – @Kurir, Zorana Jevtić

Anica je dugo živela u Nemačkoj i snimala za strana tržišta tako da se o njenom privatnom životu jako malo pisalo i svoju privatnost uspela je da sačuva daleko od očiju javnosti.

 

View this post on Instagram

 

Woho!Koreni! + @boriscaksiran je car! 🙌🏻🙈#olgatosic #koreni #cosplay

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

Ćerku Minu je takođe uspela da skloni od kamera i naslova žute štampe, ali sada kada je već stasala u devojku i opredelila se da nastavi maminim stopama ponosno predstavlja u novoj seriji prikazanoj za vikend “Koreni” gde se obe pojavljuju u svojim ulogama.

 

View this post on Instagram

 

Don’t touch my soul with dirty 🤚🏻 @nebojsa_babic_photography 🙌🏻 #eddiesedgwick

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

Mina Sovtić postala je poznata po ulozi u seriji “Ubice mog oca”, a trenutno snima i seriju “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlića. Mina veoma liči na mamu, a izgleda da je nasledila i njen talenat, pored nesumnjive lepote.

 

View this post on Instagram

 

Povratak u 13. 📸 @miajovanovic97 #povratakotpisanih

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

Mina je progovorila o tome koliki je uticaj imala majka Anica Dobra na njeno bavljenje glumom. “Mama me nikada nije terala na glumu, to je definitivno i nikad meni to nije bio blizak svet. Ja sam odrastala uz to u drugim okolnostima i jedina privilegija koju sam ja imala od toga što ona radi jeste to što sam ja putovala i onda sam upoznavala različite kulture, i to je ono što je meni najznačajnije”, rekla je Mina u emisiji “Ja to tako”.