Komšinica mu ukrala lopatu za sneg: Njegova osveta nasmejala je ceo svet! (VIDEO)


U Sjedinjenim Američkim Državama se u toku zime kazne za neočišćen automobil i prilaz kući kreću od 1,000 do 1,500 dolara. Zato i ne čudi kada se naljutite na komšiju ako vam ukrade jedinu lopatu za sneg!

Kada padne sneg kao što je padao poslednjih dana i kada (jer počinje zima) iznenadi sve putare, ne sme da iznenadi ni jednog stanovnika. Prilazi moraju biti očišćeni inače dolazi čika komunalni policajac i piše kaznu. Zato možete videti sve komšije od ranih jutarnjih časova sa lopatama u rukama koji su uvek spremni za “čašicu razgovora” o snegu koji nikada nije tako padao i o tome kako jedva čekaju da prođe ta zima. Po neka grupica klinaca možda protrči pored vas, neki mladi roditelji možda provozaju svoje dete na starim sankama, a možda i neka grudva proleti pored vaše glave. Da je sreće da se deca još uvek tako igraju… Ali dešava se!

Photo by Emanuel Hahn on Unsplash

Tek je krenula ova zima, i još ćemo se mi nagledati ovog snega. Biće još “iznenađenja” i još “lopatanja”. Uz sve te radnje, biće sigurno i komičnih klipova ljudi koji se, poput Bambija, klizaju po ledu. Biće i nespretnih vozača koji će završiti na televizijskim prilozima. A jedan od takvih komičnih slučajeva koji će ostati zapamćen za sva vremena je sigurno i slučaj čoveka iz Amerike koji je rešio da se osveti komšinici zato što mu je ukrala lopatu za sneg.

Sigurnosna kamera sa jedne kuće je usnimila komšinicu kako krade lopatu za sneg. Ne bi to ni bilo problem samo da je pitala da je pozajmi. Svakome može da se desi da mu hitno treba lopata, a da svoju ne može da nađe. Međutim, rešila je da je ne vrati, a vlasnik te lopate je baš želeo svojoj ćerkici da završi iglo. Zato je rešio da se osveti čim je video snimak.

©Image Source

Uzeo je čovek mašinu za duvanje snega i… Uostalom, pogledajte zašto je taj snimak nasmejao čitav svet.

Šta bi ste vi uradili?