Ko je najgluplja osoba na fotografiji? Vaš izbor govori sve o vašoj ličnosti!


Niko od nas ne razmišljana isti način, niti veruje u iste stvari. Naši izbori su takođe različiti, bez obzira na to da li odaberemo boju, životinju ili da rešimo zagonetku, sve ove stvari mogu ukazivati na to da imate pasivnu, napornu ili agresivnu ličnost.

Prema tome, dajemo vam test ličnosti koji bi trebao da vam pomogne da bolje razumete svoje reakcije u određenim situacijama.

Test:

Osoba broj 1

Ukoliko je vaš izbor osoba koja samo sedi i čeka da grana padne nakon što ju osoba do nje odsekla, vi ste neko ko često odustaje. Iako imate vlastito mišljenje, ne znate kako uticati na situaciju, pa radije prihvatate ponuđene uslove u koje vas dovode drugi. Niste skloni svađama, više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate blag temperament.

Osoba broj 2

Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste brzopletom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena za razmišljanje o svojim odlukama ili priliku da pogledate širu sliku. Zbog toga grešite, a to se možda ne bi dogodilo da uzmete to potrebno vreme za razmišljanje. Ljudi vas doživljavaju i kao tvrdoglavu osobu.

Osoba broj 3

Vi ste tip osobe koji se bori do kraja. Retko odustajete i borite se za svoja verovanja do poslednjeg trenutka. Imate njuh za biznis i možete biti veoma uspešni jer razmišljate o raznim strategijama kao rešenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4

Izgleda da ste vi pravi buntovnik! U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali poentu. Mada, ove male igre čine da prestanete da razmišljate racionalno. U jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar iako ćete možda upucati sebe u stopalo ponekad.