Kako je izgledala Monika Beluči pre tri decenije


Atraktivna holivudska zvezda Monika Beluči (Monika Ana Marija Beluči) danas ima 54 godine a izgled i lepotu devojčice. Njen kolega Mel Gibson, glumac i režiser, na snimanju filma “Stradanje Isusovo” izjavio je da je prosto nemoguće ovu ženu čak ni profesionalnom šminkom nagrubiti i učiniti starom iznemoglom i tužnom.

Prelepa Italijanka rođena je u mestu Čita di Kastelo, kao jedino dete vlasnika transportnog preduzeća Luiđija Belučija, i slikarke Marije Gustineli. Po rečima njenog oca svi su pogledi bili uprti u nju čak i u tako maloj sredini. Čak je imala veliki problem i da se igra sa decom na trgu jer se osećala jako neprijatno zbog toga što su svi u nju gledali, i staro i mlado. Karijeru je započela kao model, i to u 16. godini,

©Image Source

Upisala je pravni fakultet a i dalje radila kao model gde je vrtoglavo napredovala jer je bila zapažena i jako tražena.

©Image Source

Godine 1988. preselila se u italijanski centar mode, Milano, gde je počela da radi za „Elit model menadžment”. Godinu dana kasnije počinje da radi za modne kuće iz Pariza i Njujorka, kao što su Ele i Dolče i Gabana. Sa 18 je postala zaštitno lice kolekcije šminke modne kuće Dolče i Gabana, u okviru koje će imati sopstvenu liniju karmina.

©Image Source

Plenila je svojom lepotom još od malena, a u restoranima joj konobari nikada nisu naplaćivali jer im je bila čast da služe takvu lepoticu.

©Image Source

Iako se krila i sklanjala od ljudi nije nikako u tome uspevala. Uzor joj je bila zemljakinja Sofija Loren zbog koje je i krenula da se bavi glumom. Snimila je velike holivudske filmske hitove kao što su “Pakt sa vukovima”, “Asteriks i Obeliks”(2002) u kome je glumila Kleopatru; u filmu “Jecaji sunca” mladu doktorku, zatim “Matriks 2” , “Stradanje Isusovo”, a u filmu “Spektra” bila je Bondova najstarija devojka (2015).

©Image Source

Privatno se ostvarila kao majka – ima dve ćerke Devu (2004) i Leoni (2010). I sada izgleda prelepo i mnoge mlade devojke mogu joj pozavideti na savršenom licu i oblinama. Jednostavno je savršenstvo prirode, a važno je i reći da nikada nije uradila ni jednu plastičnu intervenciju. Svaka čast draga Monika!