Kada budete videli kako izgleda ćerka Mister Bina, bićete zahvalni nebesima što ćerke liče na svoje majke


Noć u Londonu i neka stara ulica popločana kaldrmom. Čuje se samo huk vetra i udaljeni lavež pasa. Odjednom tu tminu prekida snop svetlosti koji kao da dolazi sa nebesa. Kako ta svetlost polako počinje da grli sredinu ulice na kaldrmu niotkuda pada sredovečni čovek u braon odelu. Njegovo ime je Mr. Bean.

Svi se sećamo ove legendarne scene jednog od najboljih komičnih serijala u istoriji televizije. Tog “pogubljenog Britanca” je glumio, inače veoma ozbiljan glumac, Rouan Atkinson. Prva epizoda ove serije je emitovana davne 1990. godine, a poslednja epizoda 1995. Međutim, iako je ovaj čovek glumio u još mnogo filmova, mi ga svi znamo kao simpatičnog Mr. Bina.

Mister Bin je jedan od najpopularnijih likova komedije ikada!

Foto – twitter.com

Mister Bin je možda jedino TV lice koje može prepoznati svaki stanovnik naše planete. On već godinama zasmejava do suza stare i nove generacije.

Rouan Atkinson inače nikada nije govorio o svom privatnom životu

Foto – Facebook.com

Rouan je rođen 6. januara 1955. godine u Engleskoj. Oženio je Sunetru Sestri februara 1990. godine. Zajedno imaju dvoje dece, Bena i Lili. Razišli su se 2015. godine nakon čega je Rouan krenuo da se zabavlja sa koleginicom Luis Ford. Ona je rodila Atkinsonovo treće dete decembra 2017. godine.

Što se tiče njegove ćerke, možda je ovako zamišljate, ali ne… to nije ona.

Foto – Pinterest.eu

Ovo je njegova ćerka

Foto – imdb.com

Možete li da verujete da je ovako lepa Lili Atkinson?

Evo cele porodice

Foto – imdb.com

Lili Atkinson je glumila u par filmova sa ocem, uključujući i “Mr. Bin na odmoru”, i “Džoni Ingliš”.

Foto – Pinterest.com

Lili sebe ne smatra glumicom. Ona se deklariše kao pevačica i tekstopisac i peva u kabareu. Odnos sa ocem joj izgleda nije baš najbolji. Kako Dejli Mejl javlja, Lili je odmah nakon što su se njeni roditelji razveli obrisala 2 godine star Instagram profil, a na Tviteru je ime prepravila u “Lili Sestri”. To je devojačko prezime njene majke.

Mi joj želimo da ima najbolje moguće odnose sa oba roditelja i da joj karijera cveta makar kao što je i njenom ocu.