KAD SE SRODNE DUŠE SRETNU: Ako muškarac ovo radi za tebe, znači da si za njega ona prava


Ljubavne veze su i ono najbolje i ono najgore što može da vam se desi. Sve zavisi od toga kakvog partnera/ partnerku pronađete. Ukoliko vaša ljubav prođe u međusobnom nadmudrivanju i pokušajima prilagođavanja ili menjanja onog drugog, onda to u nekim situacijama može i da negativno utiče na ostale ciljeve u životu. A trebalo bi da bude nešto najlepše.

Veza može da jača samo ako se obe strane vole. I dame, nemojte da mislite da muškarci ne mogu da budu emotivni. Mogu! Kada su zaista zaljubljeni oni iskazuju svoje emocije. I znajte da kada muškarac ne posmatra vašu vezu kao neku prolaznu avanturu, već u tome što je sa vama vidi određenu radost i veliku povezanost, to će vam i pokazati.

Razlozi za “skrivanje” su brojni. Najčešće se dešava da se taj nekada i negde “užasno opekao” pa sada samo štiti samog sebe. Možda je jednostavno zaista takav ili nikada ranije nije sreo ljubav svog života ili ženu kao što ste vi. Bilo kako bilo, ukoliko primetite da se ovako ponaša, znači da ste za njega ona prava i da vas obožava.

Ne boji se vezivanja

Foto – Pixabay

Znate, muškarac će vam pokazati ako primeti da ste zaista ona prava. Taj neće bežati od vas i neće vas nikada eskivirati ili smišljati određene “razloge” da se ne vidite. Biće uz vas kada je sve lepo i kada je sve teško. Neće se bojati pomisli da će sa vama provesti ostatak života.

Ne nameće svoje mišljenje partneru

Foto – Pixabay

Muškarac koji zavoli svoju partnerku, on je zavoli zbog onoga što je ona u tom trenutku. Ne traži od nje da se menja na bilo koji način. U toku spoznavanja onog što stoji ispod površine, on će prihvatiti i ono loše i ono dobro. Naravno, pokušavaće da hvali ono što je dobro u vama i vašem ponašanju kako bi postali najbolja verzija sebe. Sve vaše nesigurnosti trebale bi da postanu totalno nevidljive kada provodite vreme sa onim kojeg volite i koji vas voli.

Ne dopušta da nevažne stvari utiču na vezu

Foto – Pixabay

Naravno, biće i nesuglasica. Ali mi biramo da li će te nesuglasice uticati na vezu sa osobom koju volimo. Ako vas muškarac zaista voli, on će na svaki način želeti da sačuva vašu vezu, pa makar to značilo i prelazak preko određenih loših stvari. A, ako ipak dođe do nekakvog verbalnog sukoba, taj muškarac će se brzo “opasuljiti” i gledaće da smiri stvari. On je svestan toga da je vaša veza najvažnija stvar i da mora naći rešenje. Sreća je važnija nego da jedno od vas bude u pravu.

Ne plaši se da objavi vašu vezu

Foto – Pixabay

Ako vas voli, neće da se stidi vas, jel tako? Taj će celom svetu sa ponosom da pokaže da ste par! Onaj koji se premišlja oko vaše veze na sve načine će da pokuša da vas sakrije od okruženja.

Planira zajedničku budućnost

Foto – Pixabay

Onaj muškarac koji vas voli, sve vezano za budućnost planiraće zajedno sa vam. Ma, centar tih planova morate biti vi! On je siguran da želi da provede ostatak života sa vama. Biće uz vas i vi ćete biti deo njegovog puta i krajnjeg cilja. A vaše prisustvo će njemu dati snage da bude bolji i jači i on će biti svestan toga da niko drugi ne može zauzeti vaše mesto.

Trudiće se da strast uvek bude sveža

Foto – Pixabay

Muškarac koji vas voli se neće stiditi da pokaže svoja osećanja, ma gde bio. On će se truditi da vam se sa vremena na vreme udvara kao da ste na početku veze. Pozvaće vas na romantičnu večeru, zagrliti vas, uzeti neki skromni poklončić, preskočiti ogradu kako bi ukrao ružu, smišljao pesmicu… dobro, možda ne ovo poslednje… Ali u iznenađenjima i tim sitnim detaljima je draž jedne zdrave, sigurne veze u kojoj oba partnera rade na tome da oboje budu srećni, zadovoljni, i najbolje verzije sebe.

Sve ovo funkcioniše u oba smera. Dakle dame, nije samo do muškarca u vašoj vezi, već i do vas. Ako taj muškarac, koliko god da vas voli i koliko god da smatra da ste vi ona prava, ne vidi nikakav odgovor sa vaše strane, od te veze neće biti ničeg.