Kad nestane ljubav: Stvari koje žena radi kada više ništa ne oseća prema vama…


Ljubav, iako se čini da pokreće čitav svet može da pukne za tren oka. Sve zavisi od toga sa kakvom osobom ste u vezi. Ne mora niko da bude kriv. Jednostavno, jednom od partnera može da postane dosadno u vezi. Jeste jedan od najglupljih i najdetinjastijih razloga da nekome zagorčate život, ali eto, to je realnost. U toj dosadi se javi i nekakvo čudno opravdanje za prevaru i lagano krckanje tuđih osećanja.

Da se ne bi ste našli na drugom kraju ovog glupo opravdanja, potrebno je da znate da čitate razne signale koji dolaze od strane vašeg partnera. U početku se partner premišlja i predomišlja – počinje da sumnja u svoja osećanja i odaje signale koji su više nego jasni, barem za nekog ko je dovoljno srećan da nije zaslepljen onim što zovemo ljubav.

Mi smo rešili da vam ukažemo na neke od tih signala koji bi trebali da vam ukažu na to da bi trebali da pobegnete iz te veze i pronađete nekog ko vas stvarno zaslužuje.

Nema više one stare komunikacije

Foto – Pixabay

Svesni ste toga da je pre bilo sve kako treba. Zašto bi se i zaljubili u tu osobu ako ranije nije bilo sve ok. Jel tako? Pa, od jednom nemate više ni jednu temu koja traje više od 5,6 sekundi pre odlaska u ono mukotrpno glasno ćutanje kao da ste sa nekim koga više ne poznajete. Ukoliko ste se baš toliko udaljili, znak je da je vezi došao kraj.

Kada volite svog partnera i kada vaš partner voli vas, ni dani provedeni u ćutanju nisu neprijatni.

Izgovori

Foto – Pixabay

Recimo, da pokušate da izađete u grad sa svojom partnerkom i do toga ne dođe je ona ima neke obaveze. To se ponavlja nekoliko puta, i stalno neki novi razlozi. Verujte, da ta vas voli, ne bi bilo nikakvih razloga se ne vidite.

Neraspoložena je

Foto – Pixabay

Svi mi imamo loše dane. Žene, na mesečnom nivou, imaju barem još sedam loših dana više nego muškarci. Desi se da devojka stvarno padne u depresiju i da neki period ne može da izađe iz nje. Vi bi trebali da joj pomognete (pokloni, nežnost, pažnja, motivacija, itd), ali ako to ne funkcioniše i ako pri svakom vašem pokušaju da nešto poboljšate osećate kao da udarate u kineski zid, imate problem.

Stalno ćuti

Foto – Pixabay

Devojke vole da pričaju. Skoro svaka devojka ima u proseku oko 58 tema u glavi u svakom trenutku. Jeste da se većina tih tema svodi na komplet koji je videla u izlogu, cipele, šminku, itd., ali ima i tema u koje bi i vi mogli da se uključite. Međutim, ako devojka počne da ćuti pored vas, i ako vam se dnevno vreme viđanja svede na prosečno trajanje ispijanja kafe, to više nije ljubav. Ne interesuje me koliko obaveza ona ima ili vi imate.

Ne brine o vašim osećanjima kao ranije

Foto – Pixabay

Pre se vaša devojka brinula o vašim osećanjima i o tome šta se dešava oko vas. Međutim, sada je to interesuje koliko i polomljen nokat Kim Kardašijan.

Više ne deli svoja osećanja sa vama

Foto – Pixabay

Ranije bi “kao iz topa” rekla sve što je muči. Sada se nekako osećate isključeni iz svega toga.

Česte svađe

Foto – Pixabay

Jeste mnogo opasnije kada ćuti, ali su i česte svađe jedan od pokazatelja da pokušava da pronađe tu “dlaku u jajetu” i raskine vezu.

Smeta joj nežnost

Foto – Pinterest

Ovo je jedan od najjasnijih znakova da jednostavno treba da se okrenete i odete. Čim ona ne dozvoljava da joj priđete ne zna kako da vam kaže, ali joj se ne sviđate više!

Ne sluša vas ništa

Foto – Pixabay

Šta god da joj govorite to njoj nije važno. Gleda u telefon, ne pamti vaše planove, ne čuje kada joj pričate, javi se na telefon dok je sa vama i po sat vremena (cirka) priča sa drugaricom dok vi možete samo da “blenete” okolo.

Nikakva pažnja

Foto – Pixabay

Nije joj ni malo važno što ste tu pored nje. Ona će radije odabrati da ode u kafanu sa drugaricama nego da izađe sa vama u kafić ili provede mirno veče pored vas uz neki film ili seriju.