Još malo i dolazi njihovo vreme: Ovi horoskopski znaci biće najsrećniji u 2019. godini


Počela je 2019. i zvezde za nju imaju da kažu da će definitivno biti dobra godina – godina napretka, rasta i uspeha. Svi su naročito saglasni za one koji su rođeni u znaku Ovna, Bika, Lava, Device, Vage, Škorpije, Strelca i Vodolije.

Ovan

Foto – Pixabay

Za Ovnove će ova godina da bude kao dobitak na nagradnoj igri. Imaće sreću u svemu što dotaknu, a to će im dati volju da idu napred i samo nižu uspehe jedan za drugim. Međutim, mi im savetujemo da budu ekstremno oprezni i da poštuju zakone, da ne bi imali problema sa finansijskom policijom. Mogu slobodno da se oslone na muške autoritete, ukoliko ih imaju, jer će im biti od velike pomoći. Ne moraju da brinu za zdravlje.

Lav

Foto – Pixabay

Prošla godina je bila baš teška za skoro sve Lavove. Međutim, 2019. će im biti godina bolje sreće i moći će malo da predahnu i da se opuste. To se, po zvezdama, dešavalo zbog prolaska Jupitera kroz znak Škorpije, ali ove godine se to menja. Jupiter ulaz u znak Strelca i sve će biti u redu. Opet ćete moći da odradite sve što ste zacrtali i da napokon ispunite svoje snove.

Bik

Foto – Pixabay

I za Bikove će ova godina biti odlična i sve će ići “kao po loju”. To nam kaže Saturn iza znaka Jarca. Uspećete da odradite sve poslove, a i zdravlje će vam biti dobro. Iskoristite prva tri meseca ove godine da ugrabite sve poslovne i ljubavne prilike koje imate. U aprilu će biti još bolje sa strane ljubavi, tako da će sve važe želje za mirnom ljubavi napokon biti ispunjene.

Od početka septembra se nadajte novim poslovnim ugovorima.

Devica

Foto – Pixabay

U ovoj godini očekujte odlične poslovne rezultate i odlično zdravlje. Na žalost što se tiče ljubavi, moraćete malo više da se potrudite.

Vaga

Foto – Pixabay

Oni koji su rođeni u znaku Vage će u toku cele godine kao temu broj jedan imati ljubav. Iskoristite ovu godinu da uživate koliko god možete u životu i iskoristite sve što vam se nudi. Svuda oko vas će biti pozitivna energija, kako na poslu, tako i kod kuće.

Očekujte dosta pohvala od kolega sa posla i šefova, ali nema potrebe za stidom – to ste samo vi!

Cela godina će vam biti puna avantura, putovanja, istraživanja, i skupljanja novih iskustava.

Škorpije

Foto – Pixabay

Vas će u toku ove godine štititi Saturn i Neptun. Kada je Neptun iz Riba u jakom vodenom trigonu sa vašim znakom, kao što je to ove godine slučaj, to znači veliku pomoć spiritualnog, tj. zaštitu Boga, anđela i svetitelja. U tom periodu će vam biti pojačan instinkt i volja da stvarate.

U toku ove godine imaćete dosta strpljenja, taktičnosti i malo ćete odrasti i postati ozbiljniji.

Što se tiče posla, sve ide kako treba, ali ćete se nekako otvoriti za sve promene koje slede u toku ove godine. U svim tim promenama i eksperimentima ćete uživati i ceo taj proces će uneti neke stvarno dobre stvari u vaš život.

Strelac

Foto – Pixabay

Napokon se Jupiter našao u vašem znaku! To znači dosta sreće na poslovnom planu, ali i ostvarivanje konekcija sa nekim veoma poznatim i moćnim ljudima. S’tim što možete očekivati i puno poslovnih putovanja, i pregršt izazova.

Od aprila do juna očekujte neke pozitivne pomake na ljubavnom planu.

U maju mesecu je početak nekih ozbiljnijih romantičnih dešavanja.

Međutim, nemojte očekivati ništa nerealno već se držite čvrsto na zemlji.

Vodolija

Foto – Pixabay

Za uvek poštene i časne Vodolije je ovo period u kome će imati dosta posla, ali im se zato smeši i mnogo bolja zarada, zdravlje i neka divna nova dešavanja na polju ljubavi. Sve što se nekada dešavalo treba da ostave u prošlosti i da gledaju u budućnost. To znači da moraju da porade na reorganizaciji svog života i da počnu da putuju na destinacije na kojima nikada ranije nisu boravili. Izađite iz kuće i osvežite svoj život. Dosta ste sedeli kod kuće i gledali reprize Igre Prestola!