Jelena Đoković Objavila Fotografiju Koju se Ni Jedna Žena ne bi Usudila da Pokaže!


Možda ste već znali to, a možda i ne, ali poznata porodica Đoković kupuje veoma skup stan u Beogradu. Kako je “Kurir” izveštavao početkom godine, u pitanju je penthaus u zgradi novoizgrađenog naselja “Vest 65” na Novom Beogradu. Navodno je Đoković za taj stan iskeširao oko 545,000 evra.

Zbog kupovine tog stana, supruga našeg najboljeg tenisera ovih dana uživa u našem glavnom gradu. I verovatno će tu boraviti dokle god traju radovi na stanu.

©Image Source

Međutim, to ne znači da supruga našeg omiljene javne ličnosti ne može malo sebi da da oduška. Odlučila je sebi da pruži malo zadovoljstva i da poseti frizerski salon. Znači, iako može sebi da priušti najbolje svetske frizere, Jelena je odlučila da ovog puta svoju frizuru prepusti već oprobanom frizeru u koga ima poverenja.

©Image Source

Prave dame svoju kosu ne daju bilo kome. To mora biti pouzdana osoba kod koje i sa kojom se osećate prijatno i kojoj možete poveriti svoju glavu. To je naročito važno poznatim osobama.

©Image Source

Te faze kroz koje prolazi kosa žene u frizerskom salonu obično ostaju tamo. Međutim, Jelena se ne stidi ni haube, ni folije, ni papira na glavi. Ona se ne plaši da obelodani fotografije na kojima je u sportskom fazonu. Pa i takva, Jelena izgleda kao žena od stila. Da li bi ste vi, moje dame, obelodanile svoje “casual” fotografije bez ikakve intervencije filtera i PS-a?