JAVNOST JE NIKADA NIJE VIDELA: Ćerka Dina Merlina IZGLEDA FASCINANTNO


Da li ste primetili da niko nigde ne piše ništa o privatnom životu poznatog pevača Dina Merlina? Zar nije čudno što u svetu informacionih tehnologija gde svako može da postane paparaco ili pisac bloga nemamo ama baš ništa o privatnom životu jednog od najpoznatijih pevača ovog regiona? Mada, iako su eto šture informacije o samoj porodici, Dino jeste samo u par navrata pomenuo suprugu Amelu, ćerku Naidu i sina Hamzu.

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin je jedan od najpoznatijih pevača/ tekstopisaca u Bosni i Hercegovini, a popularan je i širom bivše Jugoslavije. Uvek su njegove pesme bile pretežno ljubavne, a za to postoji i razlog – čovek je zaljubljen u jednu ženu od svoje 17. godine, a oženio se kada mu je bila 21. godina.

“On je bio siromašan, ona bogata studentkinja arhitekture. Zaljubljen u muziku, njoj je upravo pustio svoje demo snimke i pitao šta ona misli o njegovom talentu.”

Nije sve od starta u njihovoj vezi išlo glatko. Amelini roditelji nisu bili za tu vezu jer je on bio veoma siromašan. Međutim, njihova ljubav je opstala i pored svega, a ishod veličine njihove ljubavi su ćerka Naida koja sada ima 32 godine i sin Hamza (26). Njih dvoje su po svemu sudeći izrasli u uspešne i veoma ambiciozne ljude. Njihove fotografije ne možete pronaći na estradnim događajima jer ih to ni malo ne interesuje.

Naida Dervišhalidović, Edinova ćerka je inače okrenuta informacionim tehnologijama i velikoj internacionalnoj karijeri. Inače je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin je za ćerku inače rekao da nije materijalista i da je doživela sve “od nemaštine do, metaforički gledano, kavijara i šampanjca”.

“Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina.”

Cover photo credit – ©Pinterest