Isplivala tajna: Zašto ćerka Roberta de Nira nosi srpsko ime!


Verovali ili ne, usvojena ćerka Roberta de Nira nosi ime po jednoj našoj reci!!!

Ovde pričamo o ćerki Dajane Abot i Roberta de Nira. Robert je usvojio nakon što su se Dajana i Robert venčali 1976 godine. Odrastala je sa njim i putovala gde god je on morao da ide. Ta takva navika življenja je bila glavni pokretački sistem koji je uveo u filmsku umetnost i modeling. Kasnije se vodeći svojim interesima za muziku malo bavila i puštanjem iste, a bila je i savetnik u modnoj industriji. Tako je dva talenta iskombinovala i postala muzički savetnik za kompaniju Giorgio Armani.

Ovo je Drina de Niro.

Foto – Pinterest

Inače, o njoj i o njenom imenu je i sam De Niro imao prilike da priča sa domaćim novinarima. 2016. godine je proveo ceo vikend u Bosni i Hercegovini na Sarajevo Film Festivalu. Tu je primio nagradu Počasno Srce Sarajeva i nagradu za Životno Delo.

Tom prilikom je Robert de Niro dao izjavu za lokalne medije:

“Čuvaću Srce Sarajeva i pamtiti Sarajevo sa zadovoljstvom jer nema puno gradova na svetu koji su bili hrabri i pokazali srce kada je bilo najpotrebnije u najtežim trenucima.”

Pored toga, i zvanične izjave, naši novinari su se interesovali i za neke privatne detalje, o kojima inače ovaj glumac i ne voli da priča. Među tim detaljima je i poreklo imena njegove ćerke Drine.

Ako je potražite na internetu, nećete je naći po imenu “Drina” već “Drena”. Niko nikada nije objavio nešto više podataka od toga, a samo poreklo imena i značenje su do sada bile samo teme nekakvih spekulacija. Međutim, skoro se pojavila i zvanična biografije ova glumice na sajtu “IMDB”. Mnogi smatraju da je to jedan od kredibilnijih sajtova što se tiče sveta filma.

Foto – Pinterest

Na sajtu IMDB kaže se da je usvojena ćerka Roberta de Nira, Drina, ime dobila po Andrićevom remek delu “Na Drini Ćuprija”.