Hrana Koju Trebate Izbegavati, Sudeći Prema Vašem Horoskopu


Da li ste se ikada pitali koja hrana prosto nije za vas? Pa, odgovor na to leži u zvezdama. Mi smo skrojili listu najgore hrane koju možete da pojedete sudeći po vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna vole avanturu i pune su energije. Ako ste rođeni u znaku ovna držite se daleko od kafe. Već imate previše energije pa ta kafa baš i nije za vas.

Međutim, osobe rođene u znaku ovna uvek trebaju da probaju nove uzbudljive vrste hrane. Volite avanturu i preuzimanje rizika, tako da je naš savet da barem probate neke nove vrste hrane.

©Image Source

Bik

Bikovi vole da uživaju u malo prefinjenijim stvarima u životu kao što su na primer čokoladni deserti. Međutim, preterivanje u ovom uživanju može dovesti do nekih problema u budućnosti. Umerenost u svemu bikovi!

Bikovi mogu da budu poprilično tvrdoglavi i drže se poznate hrane jer vole stabilnost. Držite se obroka kod koga ne možete da pogrešite kao što je pileća Cezar salata.

©Image source

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanca vole da budu u trendu. Hrana od koje bi trebali da se klonite su grilovani sir i jednolična hrana. Eksperimentišite sa ukusima i probajte egzotičnu hranu. Dopašće vam se.

©Image Source

Rak

Začinjena hrana je najgora za ovaj horoskopski znak. Rakovi na primer mrze vasapi i ljute papričice. Vi ste veoma obazrivi i osetljivi. Te dve osobine ne idu sa začinjenom hranom.

Više će vam se dopasti lepa kokošija supa sa knedlama ili banana servirana sa puterom od kikirikija. Te dve opcije su idealne za vas.

©Image Source

Lav

Osobe rođene pod znakom lava su osobe širokog shvatanja i veoma kreativne. Međutim mogu da budu veoma izbirljive. Držite se hrane koja ne izgleda dobro, ma koliko da je ukusna. Držite se hrane koja izgleda šašavo i koja je kreativno aranžirana.

©Image source

Devica

Device uživaju u prostim stvarima. Vole jednostavnu hranu i nisu impresionirane obrocima sa pompeznim imenima.

©Image Source

Vaga

Osobe rođene pod znakom Vage vole da probaju baš sve. Jedno jelo na tanjiru ih neće zadovoljiti, već porcija puna različitih ukusa.

©Image Source

Škorpija

Škorpije su veoma strastvene po pitanju prirode i brane važnost iste. Tako da je najgora hrana za vas crveno meso. Bolje za vas i bolje za prirodu oko vas. Bolje bi bilo da uzmete jednu supu ili čaj.

©Image Source

Strelac

Osobe koje su rođene pod ovim znakom pucaju od optimizma. Samo, previše optimizma i kretanja vam troši energiju i brzo se umarate. Držite se hrane koja bi mogla da vas opusti i uspava kao što su banana, med, i ovsene pahuljice.

Trebali bi više da jedete jogurt, tamnu čokoladu i pomarandže. Ta jela će održavati vaš pozitivan duh.

©Image Source

Jarac

Ovi ljudi su oprezni i pažljivi oko novotarija. Vole da ostanu kod kuće i tamo se opuste. Nikada, ali nikada nećete videti kako jarac sedi negde u restoranu i jede takose ili sladolede sumnjivih ukusa (kao što je na primer sladoled sa ukusom jastoga.

Boja koja vam donosi sreću je zelena. Mi vam zato preporučujemo da jedete više kelja, spanaća i zelene salate.

©Image Source

Vodolija

Ove osobe su uvek prijateljski nastrojene, ekscentrične i prepune novih ideja. Međutim, nekada znate baš da budete nervozni. Zato bi trebali da izbegavate hranu bogatu ugljenim hidratima kao što su krofne i gazirana pića.

Možete jesti tamnu čokoladu, kiselo voće, i losos. To će vas brzo vratiti u onaj super prijateljski mod.

©Image Source

Ribe

Ribe su pune ljubavi i veoma ranjive osobe. Ranjiviji su od svih drugih horoskopskih znakova. Ovo se takođe odnosi i na osetljivost po pitanju hrane. Bežite od začinjene hrane i kiselog voća.

Osobe rođene pod ovim znakom su poprilično zaboravne. Najbolje bi bilo da jedete hranu koja je dobra za vaš mozak kao što je avocado, borovnica, i brokoli.

©Image Source