Horoskopski znak u kojem se rađaju najmoćnije žene


U nekoliko ranijih tekstova smo pisali o glavnim odlikama žena koje su rođene pod određenim horoskopskim znakom. Te zvezde pod kojima ste rođene bi trebale da vam pokažu kakve ste zaista, ili da barem oni koji se razumeju u to pokušaju da pogode. Međutim, za ovaj znak se svi stručnjaci jednostavno slažu. Žene rođene pod ovim znakom su izrazito snažne žene definisane svojom preciznošću, a nekada i opsesijom, ali ograničene određenom dozom proračunatosti.

Pričamo o ženama rođenim pod znakom Device.

Nisu ove gore pomenute karakteristike jedine koje je određuju. Postoji toliko toga što svet Device čini fantastičnim. Saznajte koje su to karakteristike.

Taktična je

Ovo je određena “umetnost” za koju neki misle i da je loša. Znate ono kada kažete nekome da previše planira u socijalnom životu? Međutim, to i nije neka loša karakteristika. Naravno, sa tačke onog koji gleda sa strane to izgleda “prljavo”. Međutim, to nije ništa drugo do korišćenja intelekta za postizanje određenih ciljeva. Drugim rečima, Device će “baciti oko” na nešto, i biće sigurna da će biti njeno. Ona ZNA kako da dođe do toga, jer zna svoje vrednosti, i zna kako da ih upotrebi.

Superorganizovanost

U ovom slučaju Devica je ono što bi nazvali “štreber”. Ona će DANIMA pre nego što treba da ode na neki događaj ili na razgovor za posao, da odradi svoje istraživanje i da bude spremnija od bilo kog ko bi se našao na putu do cilja. Ona je samodisciplinovana i ume da upravlja svojim vremenom.

©Image Source

Veliki mislilac

Devica je veoma kreativna. Ona sve posmatra sa kritičke tačke gledišta i uvek će na osnovu svoje logike da pronađe rešenje i za najzahtevnije probleme. Njen um će uvek pronaći neki jedinstveni, kreativni način prilaska problemu.

Iskrena

Ovo je jedna od Devičinih najboljih i najvrednijih osobina. Retko ko može da bude toliko iskren kao što je to Devica. Uvek ćete da znate šta joj je na umu jer su njene misli kao otvorena knjiga. Čim nešto bude imala protiv vas iskoristiće prvu priliku da vam na to i ukaže. Ona smatra da je tračarenje daleko ispod njenog nivoa, ali isto tako, ako ima nešto dobro da kaže o vama, ona neće ni sekundu oklevati da vas pohvali.

©Image Source

Hrabrost

Nemojte da vas zbuni povučenost ove žene kada je upoznate. Ona nije nikakva povučena devojka – ona je jedna od najhrabrijih osoba koju ste ikada upoznali i uradiće ono što misli da je ispravno, ne mareći za to šta drugi imaju da kažu protiv toga. Posledice joj doduše nisu toliko važne, što u nekim slučajevima može po nju da predstavlja i problem jer joj se može obiti o glavu.

Tolerantnost

Devica je hrabra. Proći će kroz svoje probleme stoički i nećete videti ni trunku straha na njoj. Sa druge strane tu hrabrost i tu jačinu vi ne možete ni da naslutite kada je vidite prvi put. Delovaće vam kao najnežnije stvorenje na ovome svetu, ali ne dao vam Bog da joj stanete na put. Međutim, kada sve nevolje prođu, pa čak i kada počne da drhti zbog tih problema, vi to nećete videti. Njen osmeh i njen humor će poput neke planine stati ispred nje. Istrpeće sve zbog osobe koju voli i tolerisaće svu bol i patnju zbog ljubavi prema toj osobi.

©Image Source

Odličan prijatelj

Device vole socijalizaciju. U punom kafiću ona će u prolazu pitati za vreme, početi da priča sa nepoznatom grupom ljudi i za tren oka preuzeti svu pažnju na sebe. Može da se sprijatelji sa bilo kim i da priča o bilo čemu. Vesela je po ceo dan i prosto širi pozitivnu energiju. Nekako, iskontroliše svoje ponašanje, rečnik, gestikulaciju, mimike, i shvatanja na osnovu onoga sa kime priča. Toliko je dobra u tome da za 10 minuta priče vi mislite da je poznajete čitavog života. Ali ako joj postanete pravi prijatelj preći će preko minskog polja samo da vam pomogne. To čini od nje jednim od najboljih prijatelja koje možete dobiti.

“Tamna strana meseca”

Devica je veoma dobar prijatelj. Sve će uraditi za onog koga voli. Međutim, tu postoji i jedna caka. Zbog njene proračunatosti lako možete postati i višak u njenom životu. Ako ne možete da joj parirate, tj. da je pratite u njenom napredovanju, ona neće dozvoliti da je povučete nazad. Razmisliće dobro, i izolovaće vas iz svog života. Kajaće se možda, biće joj krivo, ali će to uraditi zbog sebe – jer to je ono što je za nju dobro.

©Image Source