Horoskopski znak koji deluje kao stena, a puca kao staklo


Kažu da je ovo svet u kome opstaju samo najjači. Kažu da moramo da grizemo i da nikada ne pokazujemo svoje slabosti. Zato i ne čudi kada vidimo da su svi koje upoznamo mahom hladni i bezosećajni. Svi bi da budu ta “najjača životinja” koju niko ne sme ni da pomisli da prevari.

Međutim, ovo je samo fasada. Svi mi smo krhki. Vređa nas svaka teška reč, a srce nam slama svaka prevara. Život nas nauči da se predstavljamo hladno i bezosećajno. Zato, ako upoznate nekog ko se predstavlja kao hladno čudovište bez trunke emocija, znajte da taj iza zavese krije mekano srce.

Foto – Pixabay

Rak je možda najbolji primer za to. On ima veoma čvrstu, ali krhku ličnost. Kada ih prvi put upoznate pomislićete da nikada ranije niste sreli nekog tako jakog, ali oni tako samo skrivaju svoja osećanja. Verujte, ovi ljudi su spremni svoj život da stave na kocku zbog nekog koga vole.

Rakovi još od malih nogu nauče da ne dižu ruke od onog što zamisle. Oni polako rade na ostvarivanju svojih ciljeva i znaće kako da završe posao. Suza svakog malog Raka će otopiti i najveći ledeni breg, a njihove slatke okice i duge uvijene trepavice će vas istog trenutka očarati.

Odrastao Rak će se malo teže otvoriti jer mu je potrebno vreme da počne da vam veruje. Znaćete već kada dođe taj momenat jer će početi da priča o svom detinjstvu i prošlim ljubavima. Taj momenat prepoznajte kao trenutak potpune iskrenosti između dva prijatelja, a prijateljstvo sa Rakom znači da ste dobili nekog ko će vam u pola noći biti dostupan. Ni pred kim se pravi Rak neće povući, naročito ne ako mu napadnete nekog koga voli.

Foto – Pixabay

NIKAKO mu nemojte reći da je previše emotivan. Ako mu to kažete može se povući u ljušturu iz koje je teško izaći. Shvatiće to kao najveću primedbu ili uvredu.

Čuvajte Rakove kao oči u glavi jer bolje prijatelje ili ljubavnike nećete naći. Biće vam verni do groba, a njihova emotivnost će vam oboriti svaki gard koji ste ranije imali i vratiće vam veru u ljude.