Horoskop samo za žene: U kom mesecu si rođena, takva ti je sudbina


Kažu neki astrolozi da se dva čoveka rođena u istom horoskopskom znaku ali u drugom mesecu mogu bitno razlikovati po nekim crtama svoje ličnosti. Tako da možemo zaključiti da nije samo važan horoskopski znak, već i mesec rođenja. On utiče na izgradnju karaktera, pa možda i više nego sam Zodijak.

Ovo se, kažu astrolozi, najviše odnosi na pripadnice nežnijeg pola. Tu, kao i kod svih drugih, važnu ulogu u oblikovanju ličnosti imaju i odrastanje, vaspitanje, i skup događaja iz prošlosti.

Ali šta to možemo zaključiti o nekoj ženi na osnovu meseca u kojem je rođena?

Foto – Pixabay

Januar

Ove žene, rođene u jednom od najhladnijih meseci, važe za najstrpljivije i najjače žene. One su pravi stoici, neki bi rekli da imaju višak testosterona. Takve žene ne žele tuđu pomoć i uvek svoje probleme rešavaju same. Tj. sve probleme osim čišćenja po kući. To ne vole, a neće nikad ni zavoleti. Međutim, imaju talenta za kuvanje!

Februar

“Februarke” su veoma uporne u svemu što rade, tvrdoglave dok ne dobiju ono što žele, veoma osetljive na teške reči i znaju da budu i osvetoljubive. One će prsnuti po svim šavovima, biće blizu nervnog sloma, ali vi to nećete znati. Ne opterećuju se mnogo razmišljanjem o problemima već ih rešavaju vrlo ekspeditivno. Zbog te brzine obično prave i greške, međutim odlično umeju da manipulišu ljudima pa imaju često odlične karijere.

Vole decu.

Foto – Pixabay

Mart

Ove žene su najosetljivije od svih. Možete da ih povredite običnim rečima. Često umeju da budu veoma tvrdoglave, ali to uvek ide na njihovu štetu. Ove žene su često i nesigurne u sebe, a ta stidljivost im blokira put ka uspehu. Po prirodi su veoma krhke, ali i šarmantne. Tako obično privlače “vitezove u sjajnom oklopu”.

April

Žene rođene aprila meseca su hrabre, veoma uporne i motivisane za svetlu budućnost. One se uvek ponašaju racionalno i praktično i do svog krajnjeg cilja koračaju polako ali sigurno. Ovakve žene ne vole nepredvidivost i nestabilnost. Intelektualno napredovanje im je uvek na prvom mestu, a slede ga emocije i osećanja.

Foto – Pixabay

Maj

Ove žene su veoma zahtevne, beskompromisne, odlučne i veoma samostalne. Jednom ako ih povredite ili prevarite više vam nikada neće verovati. Tako lako dolaze i do razvoda, iako znaju da će posle toga i zažaliti. To su žene koje umeju da donesu veoma važne odluke. Žene koje se ne plaše da vode. One lakše naprave multimilionsku kompaniju nego što pronađu muža. Veliki su materijalisti.

Jun

Ove žene ne veruju baš svakome. Ranjive su i veoma nesigurne. Međutim, nikada se neće osvetiti. Ne vole da se svađaju, a od problema se sklanjaju svojom intuicijom. Kako su raspoložene, takvo i izdanje ćete dobiti. Ako je nešto ljuta, sklanjajte se.

Foto – Pixabay

Jul

Ove žene su često veoma skromne i stidljive. Umeju tako, u toku dana, da upadnu u neka svoja razmišljanja i da istražuju po glavi da li su nešto dobro uradile ili ne. Veoma su skromne i romantične duše, međutim to ne pokazuju tako lako. Najvažnija stvar su im dom i porodica.

Avgust

Ove žene su možda i najnezavisnije od svih drugih. Dobre su i plemenite žene, međutim želja za moći im uvek dođe ispred svega ostalog. Hoće da udu u samom centru pažnje, a kod muškaraca vole nezavisne i porodične. Međutim, iako su veoma pristojne žene, najveća mana im je to što su podložne prevari.

Foto – Pixabay

Septembar

Ključne reči za ove žene su emocija i izražen temperament. Ističu se veoma širokim vokabularom i proračunatošću. Vole samo sebe, i toliko su velike stipse da se nikada neće odvojiti od svog novca, čak ni kad trebaju da vraćaju dugove. Prijatelj ćete im biti samo ako imaju korist od vas.

Veoma su pedantne žene, znaju dobro da kuvaju, ali su i veoma ljubomorne u vezi.

Oktobar

Ove žene kažu sve što imaju u par reči, veoma su odgovorne i oštroumne. Uvek pomažu u nevolji i ne pitaju za cenu. Odlučne su. Imaju odlično pamćenje i veoma su principijalne. To nas dovodi do toga da nikada neće da vam oproste izdaju. Pamtiće do kraja života. U porodici su uvek glavne vođe i sve će uraditi da sačuvaju bezbednost porodice. Prave su domaćice.

Foto – Pixabay

Novembar

Sebične i veoma proračunate žene. Ako ste im muž ili momak nemojte pokušavati da objasnite da ste u pravu jer na kraju nikada nećete biti u pravu. To je činjenica i morate da se pomirite sa tim. Vaše mišljenje nije važno! Ove žene su inače veoma intuitivne i ekonomične. U ljubavi su veoma strastvene i temperamentne. Kada zavole, vole celim srcem! Ali su uvek u pravu. Čak i kad nisu.

Decembar

Emotivne žene koje će eksplodirati dok ste rekli “keks”. Teraće svoj stav do samog kraja i neće se bojati apsolutno ničega. Veoma su direktne i reći će vam sve što vam misle direktno u facu. Komunikativne su, romantične, odlične prijateljice (ako vas ne uvrede iskrenošću), i veoma idealistične. Do cilja će doći i ni jednu prepreku neće preskočiti na tom putu.

Foto – Pixabay

Nisu baš nešto štedljive osobe, ali su temperamentne. Zbog toga u porodičnom životu često ulaze u konflikte sa voljenim osobama.

Foto naslovna – ©Profimedia