Hladni kao led: Ovih 6 horoskopskih znakova će raskinuti sa vama bez reči!


©Image Source

Neke karakterne crte ličnosti određene su nam u trenutku našeg rođenja rasporedom planeta i njihovim uticajem, i potpuno su nezavisne od genetike i kasnijeg uticaja okoline, vaspitanja i obrazovanja. To je ono nešto što je kosmički predodređeno i ne možemo promeniti.

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje ga čine posebnim i jedinstvenim, baš kao što Mesec svojom silom i magnetizmom jedini utiče na plimu i oseku, diže i spušta nivo mora i okeana, kao što vetar lomi granje, tako i horoskopski znaci, odnosno raspored planeta, diriguju našim karakterom hteli mi to ili ne. Postoje takođe i izvesne zajedničke karakteristike koje mogu grupisati horoskopske znake, kao na prime potreba za raskidom, iznenada bez ikakvog razloga i kada se najmanje budete nadali.

©Image Source

Evo za koje horoskopske znake je tipično da prekidaju veze bez ikakvog povoda iz samo njima znanih razloga.

Bik

©Image Source

Iako deluju jako milo i nespretno, iza te nevine spoljašnosti krije se vrlo nezgodna narav. Zbog svoje tvrdoglavosti Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Napraviće da bude sve po njihovom – Po svaku cenu ne obazirući se na to kako bi se drugi osećali. Ponekad toliko drže do nekog svog stava da idu i na svoju štetu. Raskinuće vezu bez problema makar i zbog neke sitnice koja ima je trenutno zasmetala.

Rak

©Image Source

Osećajni i vrlo privrženi, Rakovi umeju da vole iskreno i predaju sebe u potpunosti u vezi. Međutim, ono što možda nikada ne bi očekivali od njih je da budu na ovoj listi. Imaju jednu negativnu osobinu a to je podmuklost. Ćute i ne pokazuju prava osećanja a onda odjednom i bez povoda možete videti njihovo pravo lice. Nemaju hrabrost da raskinu vezu licem u lice, već to rade perfidno, ne odgovarajući na pozive i sklanjajući se od partnera.

Devica

©Image Source

Umeju da ističu kako imaju visoke moralne standarde ali to nikako ne znači da su sveci. Sve Device su jako izbirljive po pitanju odabira partnera, jako su privržene u vezi, ali ako nešto nije po njihovom, bez rasprave i objašnjenja samo odu. To je nešto najgore što u vezi možete očekivati, da vam neko ode kao što Device umeju to da učine. Dovedu vas pred svršen čin bez mogućnosti da bilo šta kažete ili zatražite objašnjenje.

Ovan

©Image Source

Veoma gorde i ponosne osobe pa prosto obožavaju da dominiraju i nad partnerom kada su u vezi. Tako da, očekujte od Ovna kojima je deviza “pravila su tu da bi se kršila”, da raskine vezu čisto da vide koliko daleko vaše strpljenje može izdržati i koliko daleko oni mogu otići a da ne osete posledice.

Strelac

©Image Source

Slobodni i nezavisni Strelci ne trpe apsolutno nikakva ograničenja niti kontrole. Jednostavno to ih guši i ne opstaju nikako u takvoj vezi. Ako ste prepreka u njihovim planovima ili ih na bilo koji način obavezujete svojim zahtevima i moralnim pridikama, otićiće od vas u najkraćem mogućem roku.

Jarac

©Image Source

Najopasniji na celoj listi. Misteriozni su, pa su im postupci nepredvidivi. Sa njima treba biti uvek na oprezu čak i kada je veza u potpunoj harmoniji. Odjednom im nešto zasmeta i tu je kraj. Ne žele da se upuštaju u to zašto i kako, jer ni oni sami nemaju objašnjenje. Prosto takva ima je priroda.