Haos na Pinku! Dragana nikad otvorenije o Ceci: Ona mi je sa ekipom pravila probleme 90-tih, a sad je iskoristila krsnu slavu da me proziva i vređa!


Dragana Mirković je nedavno gostovala u emisiji “Premijera – vikend special” i tom prilikom se osvrnula na sukob koji ima sa “Cecom”. Stvar su malo izmakle kontroli na snimanju Novogodišnje Programa na RTS-u gde je navodno Ceca burno odreagovala na Draganino “Dobro veče”.

Naše najpoznatije pevačice iz nekog razloga ne vole baš jedna drugu. Istina je da je prirodno da postoji određena vrsta rivalstva, ali da je baš izražen taj animozitet između onih koje su baš “na vrhu” je činjenica koju svi vide. Jedan od takvih konflikata je u poslednjih mesec dana bio tema gotovo svih medija koji se bave životima poznatih. A da li iko od njih zna pravi razlog za svađu?

Još od devedesetih godina se priča o određenoj vrsti rivalstva između Svetlane Cece Ražnatović i Dragane Mirković. Međutim, očigledno je da se mnogo toga događa “iza kulisa” id a je mnogo detalja koje niko od nas ne zna. Šta se to krije iza celog tog glamura, opuštenosti, i priče o bogatstvu?

Tu Svetlanu Cecu Ražnatović, ako je sudeći po novinskim člancima iz minulih godina, njene koleginice “ne mirišu”. Ima na stotine raznih članaka koji prepričavaju njene svađe sa Karleušom, Draganom Mirković, pa i Mirom Škorić.

“Neočekivano. Ja moram da priznam da je jedan susret i jedno ljubazno: “Dobro veče”, izazvalo nešto šokantno za mene, nešto što ja nisam očekivala”, rekla je Dragana Mirković.

Inače, ona je to veče na RTS-u opisala kao jedno lepo veče, gde su svi bili u “novogodišnjem” raspoloženju. Onda je, iz kurtoazije, Ceci poželela “dobro veče”.

“Kako sam ja doživela? Pa… sve je bilo usred mog intervjua. Ona nije znala da se to snima, ali ja sam dobila poziv od novinara i ona kada je naišla ja sam sa osmehom rekla: “Dobro veče” i dočekala me je jedna izuzetno besna faca. Posljednji put smo se videle prije sedam godina. Meni je bilo neprijatno tada zbog ljudi i ona je na kraju uletela u garderobu. Ja sam otišla kući, vratila se u Beč i sutradan osvane skraćeni snimak ovog razgovora sa naslovom da sam ja pokušala da je isprovociram” – rekla je Dragana.

Foto – Svet

Ceca je i proslavu krsne Slave iskoristila da prokomentariše ovaj događaj, gde je Dragani Mirković poželela novi hit za 2019. godinu. Na to je Dragana Mirković kroz suze odgovorila:

“Ja sam se potrudila da ovaj snimak ne slušam. Nikada javno nijednu ružnu reč za Cecu nisam rekla i neko ko mi pronađe snimak da sam ja tako nešto rekla… Nisam. Meni je ovo mnogo teško i ja prvi put dolazim u ovakvu situaciju. Sve datira od devedesetih. Ja sam uvek birala onaj put da se sklanjam i ćutim. Meni je mnogo teško da pričam o ovome. Ponovo da se sretnemo, ja ću joj opet sa osmehom reći: “Dobro veče”. Iskreno, nisam ponosna na to što mi nije bilo dobro, a mene moje kolege poštuju. Ona bi najviše trebalo da me poštuje, jer sam bila za nju kada joj je najviše bilo potrebno”

Foto – Svet

Da li postoji razlog za ovakvu svađu?

Teško je naći kredibilne izvore za nešto što se dogodilo za vreme devedesetih godina. Skoro svi izvori spominju nekakve “razlike” i da su zato odlučile da se drže podalje jedna od druge. Međutim, da li je to dovoljno za ovakve svađe?

Foto – Svet

Samo je list “Novosti” napisao nešto zanimljivo. Oni su napisali da je Dragana od Cece tokom devedesetih godina “doživljavala loše stvari”. Novinaru ovog lista je tada Dragana izjavila:

“Sve datira iz ’90 kada nije bilo ni malo naivno i kada sam ja doživljavala toliko teških stvari od Cece i njene ekipe. Ja sam se uvek sklanjala.”

Izjavila je i to da su se ti napadi nastavili i kasnije, ali da je ona mislila da je kulturno bilo reći “dobro veče”, i da se nije nadala nikakvom lošem odgovoru. Kaže da bi opet rekla “dobro veče”.

“Želim joj dobar dan, ali iskreno joj želim dobar dan.” – završila je Dragana Mirković.

Foto – Svet