GRADI DVORAC IZ BAJKE: Pogledajte kako izgleda Harisova kuća od DVA MILIONA EVRA


Na vezu Harisa Džinovića i (tada) Meline Galić su mnogi gledali sa određenom dozom “rezerve” s’obzirom na njihovu razliku u godinama (30 godina razlike). Međutim, oni su održali svoju ljubav i 2014. krunisali brakom, i to na luksuznoj jahti “Malteze falkon”, a slavlje onda nastavili u Dubrovniku.

Danas je Melina Džinović jedna od najuspešnijih modnih kreatora sa ovog prostora, a za celu tu karijeru i uspeh inače duguje baš svom suprugu Harisu, jer je on taj ko je i omogućio da počne svoj posao.

Inače, poznati pevač i osnivač i glavni kreator modne marke “Hamel” su do sada živeli na Banovom Brdu, ali je onda Haris odlučio da kupi plac na Dedinju i tamo počeo da gradi velelepnu vilu čija se vrednost (sada) procenjuje na dva miliona evra.

Foto – YouTube

Da bi izgradio tu vilu, Haris Džinović je prvo morao da, na tom placu, sruši staru kuću koja je bila na tom mestu. “Oni su želeli da se usele već do kraja ove godine, samo to nije bilo moguće”, rekao je tokom jednog intervjua izvor blizak ovoj porodici, i nastavio:

Foto – YouTube

“Gornji sprat će biti za njihove naslednike, dok se u donjem delu predviđa prostrani boravak sa ogromnom kuhinjo. Tu će biti i dosta posla za prepravljanje dvorišta jer je i ono takođe ogromno. Biće to lepa moderna nekretnina gde će cela porodica da uživa.”

Foto – YouTube