GOTOVO JE AKO VAS OVAKO LJUBI: Poljubac otkriva da li vas stvarno voli ili vara iza leđa i hoće da vas ostavi


Kakvu vezu imate sa svojim partnerom? Da li je bazirana na žudnji ili na ljubavi? Po nekima, u svakoj vezi mora biti malo požude, i samo tada može funkcionisati na bazi intimnosti. Možete i da se držite za ruke, mazite, i pokazujete svoju naklonost prema partneru, ali koliko se često ljubite? Da li ste znali da je ljubljenje veoma važan deo veze i pomaže u stvaranju te posebne ljubavne varnice? Ljubljenje takođe može pomoći i da budete zdravi!

Jedan od razloga zbog kojih je ljubljenje toliko važno jeste i to što očuvava fizičku privlačnost između partnera. Kada se dvoje ljube, oni razmenjuju emocije koje inače ne bi drugačije mogli da pokažu. Takav čin će izvući onaj osećaj sigurnosti u vezi i pomoći će u unapređivanju intime u ljubavi koju dele partneri.

Ljubimo se da bi:

– rekli VOLIM TE;

– osetili povezanost;

– pojačali bliskost;

– gradili emotivnu povezanost;

– dodali romantiku u vezu;

– uništili stres;

– pomogli vezi da bude sve jača;

– rešili nesporazume.

Međutim, nije dovoljno samo poljubiti, nego je važno kako se ljubi. Dok jedna vrsta poljupca može da znači izražavanje ljubavi, druga vrsta pokazuje strast, a treća… zahlađenje u vezi.

Šta znači “Nežan Poljubac”?

Foto: wikihow.com

Ovo je jedan od najromantičnijih poljubaca i odraz je stabilne veze i prave ljubavi. Ovakav poljubac praktikuju oni u najnežnijoj ljubavi i to je nekada samo uvod u lepu noć.

Šta znači “Poljubac na blic”?

Foto: wikihow.com

To je nekada i prvi poljubac – onaj “probni”. On je veoma lagan i brz. Znači i da ste možda stidljivi. Tek kasnije sledi strast.

Šta znači “Poljubac zatvorenih usta”?

Foto: wikihow.com

Ovaj poljubac je veoma hladan i obično znači da je takva veza osuđena na propast.

Šta znači “Francuski poljubac”?

Foto: wikihow.com

Ovo je već poljubac iz čiste strasti. Ova veza nema nikakav problem. Međutim, takav poljubac nije jednostran već je potrebno da oba partnera učestvuju u njemu. To je jedna vrsta igre jezicima i dolazi nekako spontano. Nije za svaku priliku i veoma je intiman. Ako je poljubac jednostran ili napadan, postoje ozbiljne naznake da nešto nije u redu sa ovom vezom. Može da bude i mač sa dve oštrice.

Šta znači “Vlažan poljubac”?

Foto: wikihow.com

Drugim rečima: divlji poljubac. Ako volite ovakav poljubac i ako se ovako ljubite sa partnerom, onda je reč o veoma stabilnoj i strastvenoj vezi. Međutim, morate prvo ispitati teren ako imate novog partnera. Može biti za neke i agresivan.

Šta znači “Poljubac jedne usne”

Foto: wikihow.com

Ovakav poljubac dolazi iz “igre” dva partnera u tim intimnim trenucima. Proizvod je totalne opuštenosti i malo razbija monotoniju klasičnog ljubljenja. Takođe je deo veoma strastvene veze, ali i romantične i nežne.

Poljubac u obraz

Foto: bestkisses.com

Prijateljski, ali nekada i romantični poljubac. Kod nekih partnera može, uz adekvatan zagrljaj i nežnost, da bude i izraz neprocenjive ljubavi.

Šta znači “Grickanje usne”

Foto: wikihow.com

Veoma “vatren” potez. Baš kao i poljubac jedne usne služi nekada za razbijanje monotonije klasičnih poljubaca. Deo je ljubljenja i ne može sam po sebi da funkcioniše. Ne možete samo tek tako da priđete partneru i da počete da ga grizete!

Inače, oni kojima dođe da gricnu svog partnera za usnu sigurno osećaju veliku ljubav i strast. Nema greške.

Šta znači “Obrnut poljubac”?

Foto: wikihow.com

Ovakav poljubac dođe spontano i pokazuje stabilnost i opuštenost u vezi.

Šta znači “Poljubac u kapak”?

Foto: wikihow.com

Ovo se zove Anđeoski poljubac. Ovakav poljubac označava stabilnu vezu punu poverenja. Ako vas partner poljubi u očni kapak pokazuje da mu mnogo značite i da će vas čuvati do kraja života.

Šta znači “Poljubac u ušnu školjku”?

Foto: wikihow.com

Ovakav poljubac služi da “pokrenete partnera” i da mu nekada i suptilno kažete “šta želite”.

Šta je “Leptirov poljubac”?

Foto: wikihow.com

Ovde ne upotrebljavate usne već trepavice. Približite obraze i brzo trepćete. Ovo je znak mlade, nežne, intimne, i nevine ljubavi.

Dakle, poljubac sam po sebi je odraz ljubavi. Međutim može da bude i znak da vezi dolazi kraj. Ukoliko jedna strana u ljubavi odbija da se poljubi, uvodi neke restrikcije u ljubljenju, naprasno prekida poljubac, odgurava vas kada hoćete da se ljubite, ili koristi samo “suvi poljubac zatvorenih usta”, bežite! Toj vezi je presuđen kraj.