Goldi Houn i Kurt Rasel imaju sina kojeg ceo život skrivaju od očiju javnosti. Kada vidite kako on izgleda biće vam kristalno jasno i zašto


Jedna stvar kojom Holivud ne može da se pohvali jeste uspešnost bračnih zajednica. A opet, Goldi Houn i Kurt Rasel prkose toj tradiciji. Njihova ljubavna priča se prožima kroz decenije. Oni nisu odabrali da se venčaju ali opet sve ukazuje na to da je njihova veza bila ništa drugo nego čista sreća.

Ovaj poznati holivudski duo je zajedno već 35 godina. Pre ulaska u tu njihovu vezu, 1983. oboje su iza sebe imali propale brakove i u vezu uveli i svoju decu iz tih brakova. Oni svih ovih godina baš zbog toga nisu ušli u bračnu zajednicu iako imaju (kako to izgleda) mnogo skladniju vezu i od većine venčanih parova iz Holivuda ali i šire.

Njihov sin, Vajat Rasel se rodio 10. jula, 1986. godine i nije se baš mnogo pojavljivao u javnosti. Međutim, sada će vam verovatno biti poznat.

Goldi u Kurt – Savršeni ljubavni par

Foto – Pinterest

Ovo dvoje su se upoznali na snimanju filma “Jedan i jedini, pravi, porodični bend” još 1968 ali su bili previše mladi da bi bilo šta počinjali. Kurt je tada imao samo 16 godina, a Goldi 21. Počeli su da se viđaju dok su snimali film “Dodatna smena” 1984. godine.

Foto – Pinterest

Kurt je prihvatio ulogu očuha Kejt i Oliveru Hadsonu bez ikakvog problema, a vremenom su dobili i Vajata i postali veoma uspešna glumačka porodica.

Foto – Pinterest

Vajat je i pored toga što je rođen u porodici punoj glumaca otišao putem hokeja.

Foto – Pinterest

Igrao je kako za amaterske klubove tako i za profesionalnu ligu. Karijera u tom sportu mu nije baš nešto dobro krenula pa se ipak okrenuo “porodičnom poslu”.

Foto – Pinterest

Imali ste prilike da vidite njegove glumačke sposobnosti u filmovima: “Kauboji i vanzemaljci”, “Ovako je to sa 40”, i “22. Džamp Ulica”. Takođe se pojavio i 2016. u Netflix seriji “Crno Ogledalo”, a pojaviće se i u filmu “Sto 19” sa Anom Kendrik. Njegova najnovija i najzapaženija uloga bila je u filmu “Overlord” iz 2018. godine gde je glumio vojnika američke vojske u drugom svetskom ratu. Sudeći po tom poslednjem filmu, Vajata čeka odlična glumačka karijera. Dobro bi bilo da odigra i neku verziju Snejka Pliskina…

Foto – Sanne Hamers Blog

Oženjen je Sanom Hamers, stilistkinjom sa kojom se prvi put sreo u Holandiji.

Ovde možete videti celu sretnu porodicu

Foto – ma voyance.info